Arkadaşlar geçen salcano astro 20 aldım. Tabi yeni olunca insan kıyamıyor . Benim bir kuzenim var beni gezdirir misin diyor bisikletle (onumde) şimdi kuzenimi önüme alsam bisikletin kadrosu zarar görür mü(bu arada kuzenim 40 kilo ) EN YAKIN ZAMANDA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
Bisiklet, yük, ben toplam ağırlığımız 120 kilo civarında oluyor Ayrıca bebek koltuğu bağlayanlar felan da var bisikletin arkasına, en azından kilo açısından çok sorun olmaz yani.
40 kilodan pek sorun çıkmaz ben arkadaşımı bindirmiştim zorunluluktan toplamda 160 a falan ulaştık 500 600 metre sorunsuz gitmiştik ama denemeye hiç gerek yok hızlanınca bişey olacakmış gibi hissediyor insan.
işte yeni olduğu için hele ben hiç kıyamıyorum birde o kadar para verdikten sonra bir şey olacak diye gözüm gibi bakıyorum Bana hep bir şey olacakmış gibi geliyor birde
yani sonuç olarak 40 kilodan bir şey olmaz bende 50 kiloyum Zaten
Batuhancım bir sorun çıkmaz sizi taşıyacaktır ama biiskletle birini önünde gezdirmen iyi bir şey değil. Düşersiniz falan hiç belli olmaz. Bisiklet sana göre üretiliyor önünde birinin olması bisikletin yapısına uygun değil. Kibarca reddet kuzenini bozulur falan de
ben dandik bisikletimin önüne okul arkadaşımı alıp 700 mt civarında gitmiştim (arkadaş 65 kg civarlarında) bir şey olmadı. SAdece fren mesafesi ve denge bozuluyor ama ben bunlara alışkın olduğum için sorun yaşamadım.