Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yardımlarınızı bekliyorum...

Onur GENÇ

Üye
Tepki
0
Selam aranıza yeni katıldım henüz bir bisikletim yok. 600-800 tl arası bir mtb almak istiyorum tavsiyeleriniz nedir ? teşekkürler.

Scudo
Bende şu an kendim için araştırdığım bir modeli önerebilirim.Sedona Borla,sanırım sıfırı 800 900 civarı.Ama ben ikinci el düşünüyorum.

Kron
Sedona
Salcano
Carraro bakabilirsen tam model beğenirsen yorum yapalım, kolay gelsin zorlu bir süreç sizi bekliyor.

salcano öneririm diğerleri gibi markaya para vermezsiniz donanıma para verirsiniz

SALCANO ASTRO 29 HD 29 JANT HİDROLİK DİSK FREN ALÜMİNYUM KADRO DAĞ BİSİKLETİ(2014 MODEL) bu bisiklet nasıl sizce?

SALCANO ASTRO 29 HD 29 JANT HİDROLİK DİSK FREN ALÜMİNYUM KADRO DAĞ BİSİKLETİ / / / / Salcano NG 650 26 HD bu iki bisiklet arasında kaldım ancak ng 650 bütçeme daha uygun sizce nasıl bir bisiklettir kullanan var mı ? tavsiye eder misiniz ?

bir de salcano yu boş ver kron xc 150 al diyenler var. Kararsız kaldım

@Onur GENÇ
Salcanonun gobekleri bilye kron rulmanli ve daha çekici kron hakkini veriyo

800 verebİlİrsen sedona 700 m veya 710 al derİm.

Slm bende forumda yeniyim. Bende Salcano NG 450 HD ile Carraro Force 540 arasında kaldım ama dün bir konuşmada Kron harici firmaların bisikletlerin üzerindeki döner aksamlarda (Ön teker, arka teker ve orta göbekte) sıralı dizili boncuk kullandıklarını ve Kron un rulman kullandığını, diğer bisikletleri kullananların zamanla bu dönel aksamlara bisikletin iyi gitmemesi şikayeti ile rulman taktıdığını öğrendim. Tabi ne kadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum. Bende bu yüzden Kron xc 250 HD üzerine yoğunlaştım bilemiyorum artık kararsızım.İşimiz Zor...

Size de şimdiden Kolay Gelsin...

bu arada bir arkadaşta bu konudan bahsetmiş galiba doğru...

• Beğen
Tepkiler: Onur GENÇ
Geri