Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarim kilo kadro

Scudo
Bomba gibi bi bisiklet... Güneşte bırakmaya gelmez. Genleşir patlar..

birkaç yıla kadar bisikletler 3-5 kg ye duscek bu gidişle :D

Hayatımda gördüğüm en saçma kadro... O denli ince bir et kalınlığı varki boruların, demek ki ancak yüksek hava basıncı ile rijit olabiliyor. Çok komik bana göre...:)

-Abi ne oldu düştün durup dururken...
-Tam virajda bisikletim patladı düştüm usta...

@MehmetArsLan

Aman olmasın . Daha 7-8 kiloluk bisiketleri alamıyoruz . 3-5 kiloluklar 30000$ falan olur herhalde

Denizaltılar gibi içerdeki hava basıncıda direnç oluşturarak kadroyu koruyor.Alırmıyım almam :)

300 psi demek santimetrekareye 18 kilo basınç demek.o malzemenin,özellikle kaynak yerlerinin, onu kaldırabilmesi ilginç geliyor.

ha bıde helyum dolduralım 450g 100 g olsun kac km cıkınca havalanıcak ınıs takımları warmı barı bıde havada ınfılak ederse fırlatma koltugu mevcutmu

allahım ya nıler war dımı bu teknolojı konsept lıkten cıkarsa 5 yıl sonra pıyasaya gırer ısın sakası bı yana cıddı ve ıddalı bı teknoloji

Vallahi delice bi fikir ama biraz tehlikeli talep görmez bence...

küçükken galactica diye bir dizi vardı. orada motorlar zora gelince kanat açar uçarlardı. herhalde bisiklet teknolojisi o tarafa doğru kanat çırpmaya başladı. bakalım dünya döndükçe daha ne ilginçlikler daha ne akla gelmez olaylar göreceğiz. en kötüsüde son teknolojiyi görmeden göçüp gitmek olsa gerek...

Geri