Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

@poyraz_371 Bir de, etaplar tamamen veriliyor. Başından sonuna kadar yani. :hhhhhh: 6 ila 4 saat sürer en az sanırım. Ne zaman açsak denk geliriz.

Scudo
Ayrıca genel klasmanın kaderini değiştirmesi beklenen bazı özel etaplar var.O etaplar hakkında da bir şeylerden söz etmeye çalışacağız.

@hamlet2006
Rohan Dennis 2 saniyeyle kaybettiğini görünce bozuldu zaten:D
Daha konuşmak için erken tabi ama görünen o ki,4-5 kişi zirve için çabalayacak..Zamana karşı etapları dediğiniz gibi azalmış olduğundan Dumoulin biraz kendini zorlamak zorunda kalacak..Froome'un takım arkadaşları ne yapacak,bu çok önemli..Froome zaten bir baskı altında..Bu baskı altında bu yarışı kazanması zor ama yine de favori sonuçta..
Pinot,Aru gibi isimler artık atak yapmalılar,kendilerini göstermeliler..

Dün Giro d'Italia'da Batı Kudüs'te ''Grande Partenza'' demiştik.Bugün ise peleton düz bir etapta Haifa'dan Tel Aviv'e Doğu Akdeniz sahili boyunca rüzgar yiye yiye gidecek.
Etap düz olduğu için toplu sprint finişi göreceğimiz kesin gibi.Kısacası bugün sprinterlerin günü.En büyük aday Quick Stepten Elia Viviani.Diğer adaylar ise Sam Bennett ,Sacha Modolo gibi isimler.Ne yazık ki Giro sprinter kadrosu çok geniş değil.Etapta peletonu Sunweb ve Quick Step in uzun yol kaptanlarının çekeceğinden emin olabiliriz.Rüzgar yorucu olabilir.

image.jpg

Etapı Eurosport 1 de 13:30 dan itibaren izleyebilirsiniz.

Viviani,
Bennet ve Sacha Modolo bir adım önde olmak üzere
Diğer sprinter adaylarımız:
jakub Mareczko, Niccolo Bonifazio, Andrea Guardini , Jean-Pierre Drucker, Ryan Gibbons, Manuel Belletti, Jurgen Roelandts

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@Cem cm Eğer peletonu pembe mayo sahibi Team Sunveb değil de Quick step çekerse;bir de rüzgar etkili olursa Quick Step peletonu parçalayabilir ,hiç acımazlar.Geçmişte Quick Step peletonu dağıtma işini çok yapmıştı.Kopup giderler arkalarına bile bakmazlar.

Ben rüzgar duasına çıkıyorum.:D

Froomey'in 1. etap provasındaki düşüşü

@el_Aksa_1903 evet bundan şikayet ediyolardı. Zaten ilk etap bigün önceden gelinip sporculara prova imkânı verilmeliydi diye.

Rohan Dennis ara sprint kapısındaki 3 saniyelik zaman bonusunu alarak gün sonunda pembe mayoyu Dumoulin ' den alacak:krnz:

Rohan Dennis ara sprint kapısında aldığı 3 puanla pembe mayoyu devraldı .Yeni genel klasman liderimiz BMC takımından Rohan Dennis.
Quick Step'in İtalyan Sprinteri Eliani Viviani ise bugünkü kazandığı etapla siklemen mayoyu(sprint mayosunu) ele geçirdi.
Ekran Görüntüsü (41).png
Genel klasman
Ekran Görüntüsü (42).png

Toplu sprinti görmek isteyenler

Viviani'nin soldan Marecko'yu görüp aniden bastırması,usta işi..Bir an tereddüt etseydi,kazanamazdı..

@ahlaksız
Yarış sonrası verdiği repörtajda ilk sprinte çıkacak kişinin ardından gitmeye hazır olduğunu söyledi. Yani yattım erketeye hazır bekliyordum diyor :p:p

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Cem cm Keşke şeytana uyup da Team Sky'ın tedrisatına girmeseydim.Giro'ya gelir etaplarımı alırdım diyor.
Not:Viviani'nin Team Sky'dan ayrılma nedenlerinden birinin Viviani'nin geçen sene Giro'ya getirilmemesi olduğu söyleniyor.

Team SKY'ın üzerinde kara bulutlar .....
Sky 'ın Giro'da Froomey'e birşey olması durumunda B planı olarak düşündüğü Wout Poels bitime az bir km kala teknik sorun yaşadı ve 40 sn daha kaybetti.
Froomey ve Poels

bettiniphoto_0257635_1_originali_670.jpg
________________________________________________________________________________
Giro d'Italia'nın İsrail'dki gerçek ruh hali
(link)

@Cem cm
Lateks giyip bisiklete ters binen pembiş adamlar:ssrtcbya:
Bundan daha beteri var:''Borat mayosu'':krktm::krktm::krktm:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bugün İsrael'deki son etap.Peleton Necef Çölünü geçecek.Bir nevi Abu Dhabi Turu yaşayacağız.Etabın sprint etabı olacağından söz ediliyor.
Sprinter kadromuz dünküyle aynı:

Viviani en ağır favori olmak üzere
Sam Bennet ve Sacha Modolo
Diğer sprinter adaylarımız:
jakub Mareczko, Niccolo Bonifazio, Andrea Guardini , Jean-Pierre Drucker, Ryan Gibbons, Manuel Belletti, Jurgen Roelandts

@Cem cm Victor Campenaerts pembe mayodan 3 saniye uzaklıkta.İki tane ara sprint kapımız ve alınabilecek 3+3 toplam 6 saniye zaman modifikasyonu var .Dünün Küçük Emrahı Bay Campenaerts bu ara sprint kapılarına saldırır mı ?

Necef Çölünde rüzgarın etkisi olabilecek mi?Rüzgar etklili olup Peletonu zorlarsa hatta bölerse bugün biraz keyifli geçer yoksa toplu sprint finişini bekleyebiliriz.

Necef Çölü'nden bir kare
021029-29-Road.jpg

Geri