Scudo Sports

Yarış gündemi

Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti yarışlarını izlemeyi çok seviyorum, cycling fan sayfasında önceki yıllarda yarışları ücretiz izleyebileceğimiz linkler yayınlanırdı ama artık yayın hakları çok iyi takip ediliyor korsan yayın yok :D Siz yarışlarını nasıl izliyorsunuz ?
@cihan yalçın (link)

Scudo
Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti yarışlarını izlemeyi çok seviyorum, cycling fan sayfasında önceki yıllarda yarışları ücretiz izleyebileceğimiz linkler yayınlanırdı ama artık yayın hakları çok iyi takip ediliyor korsan yayın yok :D Siz yarışlarını nasıl izliyorsunuz ?
Burasıda yayınlıyor yarışları. Hatta kaçıranlar için daha sonra tam yarışı ve son 20km gibi iki farklı versiyonda videolarınıda yüklüyor.

(link)

Fiber İnternet+türkcell tv paketli bir kampanya vardı aldım,eurosport ekstra ücretliydi kıydım paraya 10tl farkla açtırdım hepsini:komik: Gündüz seyredemediğim yarışları akşam geri alıp izliyorum.

Tv plus aylik 17 lira taahhut de yok. Taahhutle ilk uc ay 4 lira, 9ay 17 lira. @seko35.50 da dedgi gibi sabah iste kacirdigim etaplari aksama kadar okumayip geri sarip canli gibi izliyorum. Yeni smart tv eklentisi de baya iyi, goruntu kalitesi harika.1 ay deneyip memnun kalinmaza iptal edilebilir. Smart tv eklentisi yoktu gecen sezon, memnun kalmamistim. smart tv uygulamasi beni kazandi.

Yarın klasiklerin kağıt üstünde en uzunu, pratikte en kısası; parkuru en kolayı, tahmin etmesi en zor yarışı: Milano Sanremo var.

Takımlar tam kadro. Tam bir yıldızlar savaşı olacak.

Etap profili:
SRM_21_alt_1280x852.jpg

Etap:
SRM_21_plan_852x852.jpg

Takım listeleri: (link)

Emre Köseoğlu'ndan yarınki yarışla ilgili parkur ve favoriler incelemesi: (link)

Genel olarak bütün otoriteler:
1. Mathıeu von der poel
2. Vout wan Aert
3. Alaphilippe.
Diye belirtmekte. Ben bir de manevi kardeşim Sam Bennett ı eklemek istiyorum. Şansı yok diyemeyiz ama işi zor. Zaten bir yarışta MVP ve VWA ikilisi varsa herkesin işi zordur. Bu çocuklar kimseye yarış falan vermezler. Ekranların başında olacağız.

1. Mathıeu von der poel
2. Vout wan Aert
3. Alaphilippe.
Diye belirtmekte. Ben bir de manevi kardeşim Sam Bennett ı eklemek istiyorum. Şansı yok diyemeyiz ama işi zor. Zaten bir yarışta MVP ve VWA ikilisi varsa herkesin işi zordur. Bu çocuklar kimseye yarış falan vermezler. Ekranların başında olacağız.
Favoriler belli ama süprizlere açık güzel bir yarış bizleri bekliyor iyi seyirler herkese.Bu klasiğin en çekici ve zevkli tarafı zaten bu güne kadar her türden yarışmacının bu yarışı kazanması,saganın önceki turda covidin etkisini halen üzerinden atamadığı belliydi,bugün yokuşlu kısımlarda çok geride kalmazda takımı onu sprinte taşıyabilirse zorlar,Bennet dediğin gibi çok güçlü ve nerede ne yapması gerektiğini çok iyi bilen bir sprinter.Son dünya şampiyonu duygusal kardeşimiz Alaphilip hırsı ve dayanıklılığıyla yine kafaya oynar.Keşke yarın olsaydıda bende izleyebilseydim :acpsnr:

1. Mathıeu von der poel
2. Vout wan Aert
3. Alaphilippe.
Bennett son gruba kalmayı başarırsa silkelemek için ellerinden geleni yaparlar. Son yokuşta bunu başarırlar da.

Eurosport'u olmayanlar için:
(link)

Bennett son gruba kalmayı başarırsa silkelemek için ellerinden geleni yaparlar. Son yokuşta bunu başarırlar da.

Eurosport'u olmayanlar için:
(link)

Sorun bende mi bilmiyorum ama yayın açılmıyor. Şuradan açabiliyorum: (link)

Ben de kişisel tahminimi yazayım MSR için, sprinte kalacak ve Ballerini alacak.

Ben Van Aert kardeşimizden yanayım.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Sayfada Android App linki var. Onu indirip kurun. Çok daha pratik. Ben öyle yapıyorum. Tabi benim amacım Eurosport değil. 😝

Güncel adres değişmiş bu arada. Sürekli değişiyor zaten.
(link)

En güzeli Telegram'dan takip etmek.
(link)

Alaphilipe kardeşimiz şimdiye kadar sosyal yardimla takılmış. Bu da enerjisini korudu demektir. Güzellikler geliyor

Bennet brader de gruba yetişti

Favori ekip geç kaldılar atak yapmaya. Jasper başarılı taktik ve strateji sayesinde kazandı. Sagan reis 4. Oldu. Beni en çok bu etkiledi. İlerisi için Sagan umut verdi.

Favori ekip geç kaldılar atak yapmaya. Jasper başarılı taktik ve strateji sayesinde kazandı. Sagan reis 4. Oldu. Beni en çok bu etkiledi. İlerisi için Sagan umut verdi.

Beni en çok etkileyen Caleb Ewan oldu, sprinter olmasına rağmen müthiş tırmandı Poggio'yu

Geri