Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.008
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tour of silkroad dikkatimi çekti. İlk defa düzenlenecek sanırım? Ayrıca Konya'da düzenlenecek İslam Oyunları bisiklet yarışları da yeni yapılan veledromda yapılacak sanırım. Heyecan verici.Federasyonun 2022 takvimi belli oldu bu arada. Henüz yayınlanmamış olsa da fikir olması açısından paylaşmak istedim. Federasyon yarışları, granfondolar ve gran prix yarışları hepsi mevcut.
Aynen Tarmac yakıyor,sele borusunun renk detayı fena.S works ile mi yine kereta?
evet adam geldi mi maiyeti ile geliyor, Willier'e yol vermişler.S works ile mi yine kereta?
Eskiden Türkiye liginde aynı konular dönerdi, denirdi ki, Sakarya Spor, vestel Manisa spor ya da x idman yurdu, Ronaldinho yu alacakmış... Gerçekte konuşulması gereken, Ronaldinho nun Sakarya sporu alıp almayacağı olmalıydı 😅🤣 şimdi bu sagan da gittiği takıma birinci gelmediği her yarış için zarar ettirir 😁evet adam geldi mi maiyeti ile geliyor, Willier'e yol vermişler.
Şuan Sagan daha motive olmuş gibi görüyor, pandemi ve karısından aniden ayrılması son 2 sene içerisinde biraz psikolojik olarak yıpratmışa benziyordu.Eskiden Türkiye liginde aynı konular dönerdi, denirdi ki, Sakarya Spor, vestel Manisa spor ya da x idman yurdu, Ronaldinho yu alacakmış... Gerçekte konuşulması gereken, Ronaldinho nun Sakarya sporu alıp almayacağı olmalıydı 😅🤣 şimdi bu sagan da gittiği takıma birinci gelmediği her yarış için zarar ettirir 😁
Tempo antrenmanı yaparlarken sağ tarafta park etmiş otobüse arkadan çarpmış, durumu stabilmiş ancak göğüs, sırt ve ayağından hasar almış.Bende gördüm çok üzüldüm, geleceği parlak genç bir sporcu umarım ciddi bir şey yoktur.
282026 dosyayı görüntüle
(link)Bahar klasiklerinin tarihleri belli mi acaba?