Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış gündemi

Federasyonun 2022 takvimi belli oldu bu arada. Henüz yayınlanmamış olsa da fikir olması açısından paylaşmak istedim. Federasyon yarışları, granfondolar ve gran prix yarışları hepsi mevcut.

Dosyalar

• YOL 2022 Faaliyet Takvimi.xlsx
    37,5 KB · Okunma: 97
Scudo
Federasyonun 2022 takvimi belli oldu bu arada. Henüz yayınlanmamış olsa da fikir olması açısından paylaşmak istedim. Federasyon yarışları, granfondolar ve gran prix yarışları hepsi mevcut.
Tour of silkroad dikkatimi çekti. İlk defa düzenlenecek sanırım? Ayrıca Konya'da düzenlenecek İslam Oyunları bisiklet yarışları da yeni yapılan veledromda yapılacak sanırım. Heyecan verici.

Reis bitti demeden bitmez,yeni takimi total energies te başarılar Peter 👍
Resim

S works ile mi yine kereta?

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
2022, kendimce bazı önemli yarışları takvime ekledim....

2022 Cycling Race Calender.png

evet adam geldi mi maiyeti ile geliyor, Willier'e yol vermişler.
Eskiden Türkiye liginde aynı konular dönerdi, denirdi ki, Sakarya Spor, vestel Manisa spor ya da x idman yurdu, Ronaldinho yu alacakmış... Gerçekte konuşulması gereken, Ronaldinho nun Sakarya sporu alıp almayacağı olmalıydı 😅🤣 şimdi bu sagan da gittiği takıma birinci gelmediği her yarış için zarar ettirir 😁

• Beğen
Tepkiler: seljuk11
Eskiden Türkiye liginde aynı konular dönerdi, denirdi ki, Sakarya Spor, vestel Manisa spor ya da x idman yurdu, Ronaldinho yu alacakmış... Gerçekte konuşulması gereken, Ronaldinho nun Sakarya sporu alıp almayacağı olmalıydı 😅🤣 şimdi bu sagan da gittiği takıma birinci gelmediği her yarış için zarar ettirir 😁
Şuan Sagan daha motive olmuş gibi görüyor, pandemi ve karısından aniden ayrılması son 2 sene içerisinde biraz psikolojik olarak yıpratmışa benziyordu.

Patella ve femur kırık demişler. Geçmiş olsun diyelim. İnşallah çabuk toparlar.
Ineos'un kaçıncı antrenman vukuatı bu yahu, kurban kesmeleri lazım 🙃

Bahar klasiklerinin tarihleri belli mi acaba?

Yeni sezon çok heyecanlı ve çekişmeli olacak gibi...
(link)

57.cumhurbaşkanliğı bisiklet turunun etaplari aciklammiş,Biraz bencilce olacak ama İzmir Karşıyaka'dan geçecek olması bende ayrı bir heyecan yarattı.Bodrum Kuşadası etabi muhtemelen söke yolunu kulanacaklar, Selçuk Alaçatı etabi yine turizm ve tanitim açısından olumlu, pek güzel manzaralı sahil yoluyla Gümüldür uzerinden geleceklerdir muhtemelen,yollar muhteşem yeni asfalt sayilir,çeşme İzmir etabıda alternatif otoyol harici eski çeşme yolu var,doğası cok güzel goruntuler verecek, Manisa spile cikilmasi yine cok güzel kraliçe etap sanirim beni tek düşündüren Sütçüler tarafından çıkılırsa asfalt berbat durumda manisa tarafının yol durumunu bilmiyorum ama oldukça tehlikeli baya baya uçurumlar var,ve bizler için kutsal sayılan Çanakkale ve Şehitlik abidesi yani ben etapları çok güzel buldum şimdiden iyi seyirler hepimize:harika:
IMG_20220222_153154.jpg

Son düzenleme:
Geri