Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaşadığınız komik durumlar.

Ayyıldızlı Al Bayrak Ben buradayım derken...hala kırısalda "Hello" deniyorsa :) aleykümselam /merhaba evlat oluyor cevapP_20160421_094224_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yucel D Tri
Scudo
kaskı kafaya takmak ve el yordamıyla darbe testi yapılması
http://cache3.asset-cache.net/gc/140833681-persons-hand-hitting-a-hammer-on-a-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=kIJ1CVXxRCasPcWW7ESwj20%2B5raM3rbWmmSyp2qCdvrN2FaOI2wxTrT5476Fn1HG

Gecen gunlerde sahil seridinde bisikletime binerken kenardaki cimlerde bir kopek gordum.Haliyle kovalamasin diye uzagindan gecim dedim yavas yavas ona bakarak genisten alirken bu beni herhalde gorduki bir anda ayaklaniverdi bunu goren bende panik yapip hizlanmaya basladim tabi ben hizlandikca o kosmaya basladi ben kactikca o kovaladi hic pes etmedi tamda kovalama diyemeyiz cok hizli kosmuyordu sanki takip ediyordu arada bir gozden kayboluyodu sonra bidaha cikiyordu karsima neyse bir markette su icin durdum etrafi kolacan ettim acaba kovalamaya devammi etti diye ama yoktu sonra suyumu aldim parami odedim terimi silerken bir baktim benim bisikletin onune uzanmis beni bekliyor.. Ben saldirmak icin kovaladigini sanarak yuzlerce metre kacarken o kopek sanirsam oyun olsun diye kovaliyormus onu bisikletin onunde oyle uzanmis bana dil cikarirken gorunce gulme krizine girmistim suyumdan birazda ona verdim beni o kadar yormustu haylaz ama kendiside yorulmustu.

@hlksnrr çiğ kofteci ile Terzi yazdırm ıs . Bizde bisiklet paketteki. Komik olan duruma limon sıkıyor sun. sen gülmek zorunda değilsin. Sildim. .

Bi haftasonu pedallarken dönüş yoluna geçtim ve eve birkaç km kala trafiğin çok az olduğu bir caddeden yavaş şekilde ilerliyorum. Karşıma caddede top oynayan çocuklar çıktı. iyice yavaşlayarak sakin bir şekilde yanlarından geçerken bir çocuğun sorusunu duydum: "Abi Türkiye kaçıncısısın? Bende 1.siyim dersem salladığımı anlar diye 2.siyim dedim. Çocuğun tepkisini görmeniz lazım.Öyle deyince beni baştan aşağı süzmeye başladı ve çok şaşırarak "anaamm" diye yanıt vermişti.

Geri