Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaşlanmamak üzerine tezler

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.144
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu başlıkta yaşlanmamak üzere tezler üretiyor ve tartışıyoruz. Lütfen başlığa 18 yaşındaki forum yazarları giripte "abicim arkadaşlar benim yaşlanmadığımı söylüyorlar" minvalinde son derece sinir bozucu paylaşımlarda bulunmasın.
Bir örnek:
(link)

Scudo
@Anonim
Ne yapalım biz senin gibi abıhayatı bulamadık.

yaşlanmayı pek sorun etmediğim halde ilk tavsiye benden gelsin:ne kadar az mimik kullanırsanız yüzünüzde o kadar az kırışık olur

fena sayılmayız, biraz da kilo versek...
anafikir kilolu olmamak lazım...
28844964247_8099833094_c.jpg

Yaşlanmak sorun değilde kaç yaşına kadar bisiklet turu yapabilirim benim için önemli olan bu yani bir çıktımmı en az 60-70 km den bahsediyorum eğer bu km leri görebiliyorsam yaşlanmak çok sıkıntıda değil hoş benimki tavsiye niteliğinde bir yazı olmadı ama [emoji4]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında yaşlanmamaktan ne anladığımıza göre değişir.
kaporta dersen o konuda şanslıyım mesela, özel bir çaba da göstermiyorum tamamen genetik faktörler. (yaş 45) fit bir vücuda sahip olmak için spor olmazsa olmaz tabi.
kaporta tabi ki önemli fakat uzun yıllar sizi ayakta tutacak sağlıklı bir bünye ve belki de en önemlisi yaşamdan keyif alacak kadar motivasyon sahibi olmak diğer bir deyişle ruhu genç olmak daha da önemli. ben son şıkta kaybediyorum mesela...

Abicim arkadaşlar benim yaşlanmadığımı söylüyorlar (17 yaşındayım diyebiliyorum sanırım)

30 yaşından sonra bisiklete başladım. Şehir içi turlar şehirler arası turlara büyüdü. Şimdi yol bisikletine geçip seneye yarışlara katılmak için çalışacağım. Eylül'de 32 olacağım. Bu iki yılda eskiye nazaran çok daha enerjiğim, psikolojik olarak çok daha pozitifim. Yağ oranım %10'lara indi, doğal olarak görünüşümü de daha fit ve genç görünür olarak etkiledi. Dışarıdan insanların bu durumu fark etmesi insana mutluluk veriyor. Trainer ile çalışmaya başladığımda sigarayı da bırakacağım.

Bende kime sorsam hep 19 20 yaşındaki genç olduğumu söylüyorlar. Nedenini (Sakallarımı kestiğim zaman sakalsız insan gibi görünüyorum gerçi sakallı halimle bile genç insanın sakalı gibi oluyor)daha yeni yeni fark ettim. Yaşlandığımı söylemiyorlar tabi açıkçası bu durum moralimi nedense bozuyor kime sorsam bunu diyor liseli kızlara bile yani...
Konuya geri dönersek melanin kremi kullanmak iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: appendix
Yaşlanacağız,öleceğiz,hepsi bu..:kahve:
Yolun sonuna yaklaşıyoruz,bunu uzatmak adına çırpınıyoruz,konu bu..Özellikle 30'dan sonra insanlar bazı şeylerin farkına varıyor ve bu süreçten sonra yoga veya bisiklet gibi sporlara ilgi duyuluyor..Aslında yaptığımız şey,direnç göstermek..Spor yaparak,hayata kafa tutuyoruz..Ben mesela,bana göre önemli sayılan bir yokuşu tırmandığımda ''daha ölmedik be'' gibi şeyler diyorum..Hoşuma gidiyor bu..15-20 yaşındaki gençlerin/çocukların ellerinde bisikletle çıktığı bir yeri,pedal çevirerek çıkmak hoşuma gidiyor..

Aslında spor yapmak,bir varoluş mücadelesi..Varım,hayattayım,hem de ''dimdik'' demek için spor yapıyoruz..Kendimizi iyi hissetmek,o arabesk(ağlama,sızlama,içki,sigara) kültürüne bir alternatif olduğunu göstermek adına çabalıyoruz..Aslında tek yaptığımız şey,bilgi aktarımı..''Biz yaşlanıyoruz ama spor yaparak bunu geciktiriyoruz,yaşamımızı daha kaliteli bir hale sokuyoruz,sizler de böyle olabilirsiniz'' mesajını iletmek adına spor yapıyoruz..Gelecek nesilleri isteyerek veya istemeyerek düşündüğümüz için yollardayız..

@mehmetsunu uzun tahlilde hepimiz öleceğiz ne yapsak çaresiz. sorun şu; ayakta mı öleceğiz yoksa yatakta mı? bizler ayakta ölmek için sağlıklı yaşamaya özen gösterelim

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Her canlı yaşlanacak. Hepimizin hücreleri görevini yapacak. Yapıyor da. Anatomik gerçekleri göz ardı edemeyiz. Genetik faktörleri de. Bir de dün olarak benim söyleyeceğim psikolojik etkenler.

• Beğen
Tepkiler: appendix
45 mi o da neymiş? Benim bisikleti üzerinde 20 li bir delikanlı kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
adam, yaşlı ve tecrübeli bir doktora gider ve sorar:
-daha uzun bir hayat için ne yapmalıyım....doktor yaşlı ve tecrübeli olduğu için her bir şeyi bilmek zorunda.
-sigara içiyor musun?
-evet...
-içmeyeceksin !...içki içer misin?
-evet.
-içmeyeceksin!...ya hovardalık
-eh biraz.
-onu da bırakacaksın..........................
-doktor bey dedikleriniz uygularsam daha uzun mu yaşarım?
-hayır ama hayat size daha uzun gelir.

@mehmetsunu

Hacamat iyidir hacamat, hacamat yaptır sen!

Ek: Sülük vaktin bile geldi senin, bir ara onu da konuşalım.

bkz: 'Burada ne yazıyorsa o'

Şahsen ben düzenli olarak spor yapıyorum (bisiklet,yüzme,koşu vb.) sağlıklı besleniyorum bu diyet saçmalıklarına girmiyorum her şeyden düzenli olarak alıyorum
(zeytin yağı tereyağı süt bal sebzelerden) besleniyorum amacım ise 70 yaşında pedallamak :D

Geri