Yaşlanacağız,öleceğiz,hepsi bu..
Yolun sonuna yaklaşıyoruz,bunu uzatmak adına çırpınıyoruz,konu bu..Özellikle 30'dan sonra insanlar bazı şeylerin farkına varıyor ve bu süreçten sonra yoga veya bisiklet gibi sporlara ilgi duyuluyor..Aslında yaptığımız şey,direnç göstermek..Spor yaparak,hayata kafa tutuyoruz..Ben mesela,bana göre önemli sayılan bir yokuşu tırmandığımda ''daha ölmedik be'' gibi şeyler diyorum..Hoşuma gidiyor bu..15-20 yaşındaki gençlerin/çocukların ellerinde bisikletle çıktığı bir yeri,pedal çevirerek çıkmak hoşuma gidiyor..
Aslında spor yapmak,bir varoluş mücadelesi..Varım,hayattayım,hem de ''dimdik'' demek için spor yapıyoruz..Kendimizi iyi hissetmek,o arabesk(ağlama,sızlama,içki,sigara) kültürüne bir alternatif olduğunu göstermek adına çabalıyoruz..Aslında tek yaptığımız şey,bilgi aktarımı..''Biz yaşlanıyoruz ama spor yaparak bunu geciktiriyoruz,yaşamımızı daha kaliteli bir hale sokuyoruz,sizler de böyle olabilirsiniz'' mesajını iletmek adına spor yapıyoruz..Gelecek nesilleri isteyerek veya istemeyerek düşündüğümüz için yollardayız..