Scudo Sports

Yaşlı alman yeni yüzüne kavuştu.

Evet arkadaşlar kargom ile bugün istediğim parça elime ulaştı.Ürün iyi birşeye benziyor.Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada dechathlon ürün paketlemesi muazzam:).
20150611_185116.jpg

@ilker21 Deri bant eldivensiz gayet rahat kullanımı var.Kalitesini zamanla görecegız.

Scudo
@krizagold, konuyu yeni gördüm. Her haliyle muhteşem olmuş. Jant setinin üstündeki sarı etiketleri kaldırırdım ben olsaydım, tab, tercih sizin. :)

Bana çok zor geliyordu bu işler, @ERDİNÇ DURAN sağolsun bana bulaştırdı toplama hastalığını. Şimdi eski yarış kadrolu vitessiz bisikletim evde bakımda. :) Sizin de artık eliniz değidi ya bir kere zaman içerisinde sağını soğunu kurcalamadan duramazsınız. :)

@ERDİNÇ DURAN
Çalışma biraz daha yol alsın paylaşacağım. :) Fotoları biriktiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
@Tahir Keskin Teşekkür ederim hemen söküyorum:)
Toplama işi gerçekten insana farklı haz ve tatları yaşamasına neden oluyor.Foruma kayıt olunca tüm bisiklet konularını,tavsiyeleri,bisiklet çeşitlerini inceliyordum,Ama tek ilgimi çeken klasik ve toplama bölümüydü, Erdinç beyin olsun,Doğukan beyin olsun daha aklıma gelmeyen bir çok üyenin, bu işi severek yapan kişilerin klasik bisiklet toplama konularını tek tek okur fotoğrafları arşivler iken buldum kendimi.Her hafta bit pazarına gidip yeni eski parçaları toplayım pokisaj işleri ile uğraşır oldum.
Bence klasik bisiklet toplayan kişiler bisiklete binmektense onlar ile oyuncak bebek gibi oynamayı seven kişiler ve sanırım banada bulaştı bundan sonraki çalışmalarım sanırım daha orinal olarak kalacak.

@evrim bilgen
@evrim bilgen
Suluk konusunda haklısınız pek oy almayınca bende kullanmamayı düşünüyordum.Bòylelikle tescillemiş olduk:).

@ss80 boyacı da kumlamacının orda mı ? istediğimiz renk boyayabiliyor mu ?

Renk skalası mevcut diye biliyorum ama ana renklerle sınırlı olabilir. Ama güzel olan mat sedefli metalik bunlar oluyor ve Elektrostatik boya Yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@F.Yıldırım
Selenizi bu örnekte (örnek F.Yıldırım arkadaşımızın paylaştığı resim) de olduğu gibi ön/uç kısmını yukarıda kullanmanız gerekiyor. Çünkü bu sele deri olduğundan şekil alacak ve doğru şekli alması için (şekil alana kadar 1000 km civarı sürmeniz gerekir ve deriyi bu sürede bakım kremi ya da badem yağı gibi malzemelerle yumuşak tutmanız gerekir) bu konumda kullanmanız gerekiyor. Öncelikle renk seçimi çok yerinde. Sele ve gidon sargısı ile uyumunu çok beğendim. Aşağıdaki resim (link) en üstteki bisikletteki renk tercihine yakın olarak siz de Krem/Bej rengi yazı ve çizgiler ile çalışmanızı taçlandırabilirsiniz. Suluklara gelince; uyumu biraz incitmiş gibi duruyor. Özendirici çalışma için teşekkürler. Ellerinize sağlık.
http://static1.squarespace.com/static/52b27a54e4b01dead0d25335/t/53beb08be4b0fa7d98ac59ba/1405005964089/?format=500w

Jantlar keşke tek kat olsaydı :)

Geri kalan her şey çok güzel , janttaki sarı bantları kaldırırsanız daha hoş olur

• Beğen
Tepkiler: krizagold
Guke guke kullanin cok gzl ilmus. Konu eski tarihli muhtemelen suluk kafesine cozum bulmussunuzdur ama sunun gibi aparat alip selenin altindan aynakola dik giden boruya monte ederseniz suluk rahatca durur guzelde olur.Screenshot_2015-09-27-20-46-50.jpg

Bu tarz bir olaya pek yakında ben de girişeceğim, yarın yaşlı alman arkadaşım geliyor, şu an kargoda.
Sanırım klasik bisiklet olayında en önemli sorun matara kafesi delikleri. Eğer gelecek arkadaş uzun süre kullanabileceğim ve ilgilenmeyi hak eden bir kaliteye sahip ise bir tornacıda matara kafesi için delik açtırmayı düşünüyorum. Kaydettiğim gelişmeleri konu açarak paylaşacağım.
Bu arada konu da hortlamış oldu :)

Elinize sağlık. Bisikletin son durumu nasıl?
Çınar bisiklette memnun olan sayili insanlardansiniz :) Toplatma için ne kadar aldılar?

Kadro rengi açık bir renk olabilirdi. Sele ve bant seçimi çok hoş..

Geri