Scudo Sports

Yaverİm Salcano Ng 255 Srd

Scudo
hayırlı olsun çok asi görünüyor hemen sür beni der gibi güle güle kullan dostum kazasız keyifli sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: kucukdev
Bisikletten memnun musunuz donanımları nasıl?
Bu arada çok asi duruyor.

• Beğen
@Harun Salcı

bisikletten memnunum donanımı çok kaliteli ayrıca çokta hafif bir bisiklet 12,2 kg (20-30 kişilik grubumuz içinde benim bisikletim en hafifi)
Sram Full Set X-7 27 Vites Ve Avıd Elıxır 5 Hidrolik Fren Takımı sorunsuz ve gayet başarılı çalışıyor, Suntour Xcr Gidondan Kilitlemeli Maşa umduğumdan daha iyi, truvativ ayna kol, gidon, boğaz, sele vb. ritchey markası kullanılmış çok şık ve kaliteli. 1130 tl olan fiyatına bakarak fiyat-performans olarak piyasada alabileceğin en iyi bisiklet diye düşünüyorum. tek sıkıntım 16inç kadro istemiştim fakat fabrika 18 inç kadro göndermiş. bende dayanamayıp bindiğim için kadroyu değiştirmediler. benimkiyle eşdeğer 15 veya 16 inç kadro bulabilirsem kadroyu takas etmeyi düşünüyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@mehmet özata

teşekkür ederim Allah razı olsun sizlere de hayırlı, kazasız ve keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
kaya gibi bisiklet...genelde salcano sevilmiyor ama inanın kadroları çok sağlam..ama açıları biraz kötü..hayırlı olsun , bolll pedallarr.

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Benimde 255 srd'm var.1 seneyi geçti aldıgım km saati 1000 i gösteriyor(ama km saatini aldıgımda bisiklet 6 aylıktı) yani rahat 1500 km filan yapmışımdır.Lastik patlaması dısında hiçbir sorunla karşılaşmadım.Gayet memnunum umarım sızde memnun olursunuz....

• Beğen
Güzel bisiklet.
Hayırlı olsun rengide çok güzel.

• Beğen
@gamebit

teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler diliyorum

@akgulcemal

teşekkür ederim bende bisikletten memnunum tek sorunum kadronun 16 inç istememe rağmen 18 inç gelmesi. bol pedallar

@sonEr´´

haklısınız salcano markasını görünce kimse iyi gözle bakmıyor. ama hafifliği herkesi çıldırtıyor 20-30 arkadaşız en hafif bisiklet benimkisi

Geri