Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yavru sokak kedisine yardım

Birde pudra şampuanlar var. Toz şeklinde olduğundan tarayarak çok güzel olabiliyorlar patilerini falanda silersiniz ama solumaması için dikkat etmek gerek buda alternatif olsun

Scudo
Bu arada önerilmemiş, size yakın mıdır uzak mıdır bilemem ama İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin Hayvan Hastanesi'ne de götürebilirsiniz. Fakülte hastaneleri özel kliniklere oranla her zaman daha ucuz oluyor. Beslenme, yıkanma gibi konularda arkadaşlar gayet güzel önerilerde bulunmuşlar zaten.

Pek yakın değil ama öneriler doğrultusunda ilgileneceğim hayvanla.Teşekkür ederim.

Siz bakacaksınız anlaşılan eğer vermek isterseniz alabilirim bahçemde en az 20 tane kedi olduğu için;sıkıntı olmaz:))))

20 kedimi ? Başarılı :) Bakmayı düşünüyorum ben teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Bahçe büyük olunca kendi kedilerim ve diğer gelen kediler oluyor arada onlarda alışınca kalıyorlar:)))))

İstanbul'da ki hayvan barınağına götürebilirsiniz.Sizden ücret talep etmiyiceklerdir.

Para almayan bir veteriner araştırın ve lütfen götürün. Sokak hayvanlarına yardım etmek çok iyi bir iştir.

Kendi adıma teşekkür ederim, böyle birşey yaptığınız için.

bende iki gün önce çalıştığım firmanın arabasının motorunda buldum bir yavru kedi. allahdan motoru çalıştırmadan acı acı miyavlama seslerini duydum ve kaputun altından motorun oradan çıkarttım onu ve çok korkmuşdu aldım atölyede ona mama ve süt verdim 2 gündürde maskotluk yapıyor bize, bu üçüncü besledğimiz kedi olucak. kediler çok tatlı ve sevecen hayvanlar mırmır sesleri ve gelip kucağınıza sürtünerek yatması paha biçilmez bir güzellik. size teşekkür ediyorum o kediye sahip çıktıığınız için.

@meseduzu

Bu konuda hatırlatma yapıp alışkanlık edinmede fayda var, siz şanslıymışsınız ben motoru çalıştırdıktan sonra motor tekledi ve durdu kaputu açınca yavru kedinin sıkıştığını gördüm çok detaya girmeyeyim ağlaya ağlaya çıkarttığımı bilirim yaşıyordu çok şükür ama çok zorlandım çok fena bir yerdeydi. Arabaya binmeden kaputa birkaç kez vurmak varsa kediyi kaçırmak için işe yarar aman dikkat

Süt ile ilgili deneyimler yazılmış ama şunu söyleyeyim; laktozsuz süt verebilirsiniz, 2 ölçü su 1 ölçü süt şeklinde sulandırarak. Kediler laktozu sindiremezler.

Süt tozu almaya kalkıp da veterinere kazıklanmayın. Kazık atmamak için işini yapan bir veteriner tanıyorsanız o ayrı tabi.

Geri