Barış BİRLİK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 284
- İsim
- Barış Birlik
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Trek
Bu yaz jant setimi yenileyeceğim , şuan için çember ve teller belli ancak göbekler mechul , ne yapsam ne yapsam bilemedim birde bisikletseverlere danışayım dedim , yazın param biriktikçe parçaları alıp toplayacağım , çemberler Alexrims XCR-100D düşünüyorum fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum , tellerde aynı şekilde DT Swiss Revolution ... Gelelim olayın koptuğu yere tekerlek göbekleri ...
İlk başlarda Shimano XT düşünüyordum , araştırdım , sordum soruşturdum eledim listeden ...
Sonra Novatecleri gördüm dedim bunlar süper , baktım feci ağır çıktılar ...
Kaldım öyle ortada Büyük ihtimalde ülkemizden adam akıllı göbek bulamayacağız bari yurtdışına açılalım , şöyle uygun fiyatlı , performansını kanıtlamış , tasarımı güzel ve farkını belli eden bir göbek seti arıyorum , elimde bu şu var demeyin 2.el düşünemiyorum bile
İlk başlarda Shimano XT düşünüyordum , araştırdım , sordum soruşturdum eledim listeden ...
Sonra Novatecleri gördüm dedim bunlar süper , baktım feci ağır çıktılar ...
Kaldım öyle ortada Büyük ihtimalde ülkemizden adam akıllı göbek bulamayacağız bari yurtdışına açılalım , şöyle uygun fiyatlı , performansını kanıtlamış , tasarımı güzel ve farkını belli eden bir göbek seti arıyorum , elimde bu şu var demeyin 2.el düşünemiyorum bile