Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaz için Şort tavsiyesi

@Kıvanç Pürtelaş

Ayak bileklerine kadar olan taytların kışlık ve yazlık olanları var.Yazlık için olanlardan kullanıyorum.Bahsettiğiniz sıkıntıları şimdiye kadar hiç yaşamadım) Ama kışlık uzun taytı yazın kullanırsanız o sıkıntıları yaşarsınız elbet.

Scudo
@Fikret Öztürk

Peki bu taytlar komik duruyor mu üzerinizde ?
Kıyafetlerin genelde parça fiyatı 50 euro oluyor, bunların uygun fiyata satıldığı yerler yokmudur ?

@Kıvanç Pürtelaş

Alışık olmayanlarda komik duruyor hissi oluşturuyor. Ama bisiklet camiasında normal karşılanıyor. Ben genelde şort altına giyiyorum. ebay dan daha hesaplı ve takım olarak alınabilir.

Diz kapağı seviyesinde şort, altına da tayt giyiyorum, taytın pedinden, şortun da cebinden faydalanmış oluyorum :) ikisi de lazım değil mi yani... kısa şort giyince bacakların üst kısımları güneşte çok fena yanıyor, pantolon giyince de çok kötü acıtıyor, ama dizin aşağısı güneşe direkt olarak maruz kalmadığı için pek sorun yaratmıyor... Polyester kumaştan üretilen, içi astarlı ve yanlarında, arka kısmında havalandırması olan şortlar var, onları tercih ediniz...

@Fikret Öztürk

Bisiklet için üretildiğinin farkındayım tabi. "enduro" tipi bisiklet kullanımı için yapıldığından biraz kumaş kalınlığı fazla, özellikle diz bölgesi , uyluk yanları takviye edilmiş. Dikkat ederseniz diz arkası bölümü düşmelerde pek darbeye maruz kalmadığından "file" konularak bir miktar havalandıma arttırılmaya çalışılmış, dayanıklılık ve koruma daha ön planda tutulmuş. yazın uzun turlarda daha ince, şortların daha rahat olacağını düşünüyorum.

ebaydan uygun fiyata alabilecegimiz ped + şort takım varmıdır bulamadım da diz altı olursa guzel olur bisikletten inincede normal zamanlarda kullanılabilir..

decathlon'a gidip bi bakın derim. ben bir adet taytlı şort aldım. taytı çıkarabiliyorsunuz içinden.20 tl idi.

decatlonun sitesi de www.decathlon.com.tr istanbul ve ankarada var türkiyede

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
geçir altına evin içinde giydiğin şortlardan bir tane en esnek olanını çık 50 km. de gidersin 70 km. de sorun olmaz ben geçen 70 gidecektim sorun çıktı.30 da kaldı. hiçbir sorun cıkarmadı ama sort.yokuslarda yoruldu yanımda biri vardıda.

hocam ben gitti gidiyordan aldım sort tarzı ama cok elastike bir kumas cok iyi esnemesi var ve cok kullanıslı yanında pedli camasırıda veriyorlar bi bakın derim ismini de yazayım MOHAWK 50 TL CİVARINDA COK MEMNUNUM

Yaz için şort almak istiyorum (tayta sempatim yok) ama renk konusunda tam karar veremedim. Sanırım ter gibi konular yüzünden en iyi tercih siyah olacaktır. Bu konuda tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler.

Decathlonda niye 500-700-900 serisi jel bulunan bir şortu yok anlamıyorum illa tayt mı giymemiz gerekiyor
sadece jelli içlik alayım desen 500 seri 90 tl,900 serisi 180 tl insaf ya

Arkadaşlar selam,
İlk Carraro 324 Bisikletimi aldım ve ilk gün (dün) toplam 25km yol yaptım. Şortum herhangi sper şortu haliyle rahatsız etti.
Fiyat makul ve performansı iyi olup özellikle yaz mevsimi olduğundan pedli şort, yada TCHIBO sitesindeki bisiklet kilotu vb önerebileceğiniz ürün var mı? Fiyatı ucuz kalitesiz ve çok yüksek fiyatlı da olmaması önceliğimdir.
@Hami Bulut hocam

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@huseyino Maalesef kullanmadığım bir ürün için yorum yapamayacağım. Ayrıca taytlar'ın rahatlığı konforu kişiden kişiye değişiyor ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: huseyino
@Hami Bulut bisiklet kullanırken benzeri destekleyici hiç mi şort tayt kullanmıyorsunuz? valla benim 1.günde ağrı oldu, alışır mı zamanla diyorsunuz :)

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Pedli birşey kullanmyorsanız ya da benim gibi pek fazla tay sevmiyorsanız aşağıdaki şortu öneririm. Geçen hafta aldım ve çok memnunum. Bu tarz çok fazla şort kullandım ama bugüne kadar giydiğim en rahat şort bu. Üzerimde varlığı bile belli değil. Çok iyi hava alıyor.

(link)

@huseyino Ben sadece bisiklet taytı kullanıyorum. Üzerine şort ve ya eşofman giymek rahatsız ediyor doğrusu. Sora ve ya jordanred ürünlerine bakabilirsiniz.

Geri