Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yazık! Bu Magandalar Aramızda. Dikkatli ol!

Aspendos2309

Aktif Üye
Tepki
55
Bisiklet
Salcano
Arkadaslar ise gidis-gelis her gun yaklasik 20 km bisiklet uzerindeyim. Dun aksam is cikisi basimdan gecen tatsiz olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Aksam is cikisi Avcilarda olan is yerimden evime dogru ilerlemekteydim. Arkadan motisikletlinin biri tekerlegime degince donup arkama baktim. Piskin herif demesin mi kaldirimdan git yolda ne isin var. Tasitlar yoldan gider bu da tasit, az saygili ol dedim. Ne tasiti hani plakan ruhsatin seklinde zirvaladi. Sinirlendim yol verdim onume gec plakani alip ihbar edicem seni dedim. Amacim plakasini alip ihbar etmekti. Onume gecti baktim plaka yok. Hani plakan seklinde bagirdim o an ki sinirle. Afedersiniz serefsizin cocugu kask eldiven mont full korumali bisikletin ustundeyken bana yumruk atti yere dustum kafami yere carptim. Uzerime gelirken cevredeki insanlar tepki gosterdi. O sirada ayaga kalktim. Ama motoruna atlayip kacip gitti. Ne plaka var ne eskal. Dayak yedigimle kaldim. Cevredeki insanlar ve arac sahiplerinin tepkisi olmasa full korumayla bana baya bi zarar verebilirdi. Benim kafamda kask bile yoktu. Aman diyeyim bu tip magandalarla diyaloga bile girmeyin. Birakin Allah larindan bulsunlar. Delikanlilik robocop kiyafetiyle korumasiz bi insana saldirmaksa hic bisey demiyorum.

Kalin saglicakla...

Scudo
Şöyle birşey yapabilirsiniz. Kolay ulaşabileceğinizi bir yere ufak bir biber gazı . Cebinize vs. ama hızlıca elinize alabileceğiniz yer olması önemli :) Göze isbetli bir şekilde b 2 sn lik vısss yeter :) Ondan sonra göreyim robocop mu terminatör mü . Gerisi sizin vicdanınıza kalmış...

Fransa daki insanların medeniyet ve kibarlığını gördükten sonra ülkemizdekilerin ne tür bir canlı olduklarını buraya yazmam ağır kaçacak .Geçmiş olsun...

@Oğuz han T

Eyvallah. Biber gazi iyi fikir ama. Aniden saldirdi. Ben yere dusunce sadece kendimi korumaya alabildim. Eger korunmasam daha kotu darbeler alabilirdim.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Hasan SAYLIK

Tesekkurler Hasan. Maalesef bizim ulkemizin daha cok yol katetmesi lazim bu konularda...

@MehmetKaraca

Biber gazı tam kapalı kasklı birine ne kadar etki eder ?

Motosikletlinin öküzüne rastlamışsın, geçmiş olsun. Genelde motosikletliler de bisikletliler gibi trafikte adam yerine konmayıp ezilirler. Bir zamanlar motor sahibi idim, durumlarını anlarım.

@Özgür Türker

Maalesef oyle oldu. Ehliyetim var. Bende motor kullaniyorum ama asla korumasiz birine bu sekilde saldirmam.

Kaskinin cami acikti.

İnsanlar çok tuhaf.

Bana da şehirlerarası yolda, hiç alakasız bir yerde arabalı bi herif camını açıp "Sen burada napıyorsun lan çekil şuradan" diye bağırmıştı (yol üç şerit ve bomboş, ben emniyet şeridinin en sağında ilerliyorum). Cevap versem kesin arıza çıkaracaktı. Kaale almadım, s.. olup gitti.

Hiç muhatap olmamak en iyisi. Değmez.

• Beğen
Tepkiler: yasuo_ninja
Biber gazı işini bende düşündüm almayı da düşünüyorum hadi diyelim böyle bir olay oldu sıktım gazı adama adamdan kurtuldum sonraki günlerde ne olacak bu adam beni bulduğu yerde linç eder

Bu arada biber gazı iyi fikir ancak herhangi bir olayla karşılaşınca ilk etapta akla bile gelmiyor. Çünkü o an tetikte olmuyorsunuz, birdenbire bir şey oluveriyor ve siz biber gazını akıl edene kadar her şey bitmiş oluyor zaten. O yüzden biber gazı da kesin çözüm sayılmaz.

Bazen çok zor olsa da sakin kalmayı başarıp kimseye uymamak gerekiyor. Çok geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirdi. Bunun dışın da bu olaydan sonra artık profil resminizi değiştirmeyi düşünmüyor musunuz :p

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Gecmis olsun. Benzer seyler yasadim. Ben de susup gecip gidebilen insanlardan oldugumu soyleyemem. Genelde 2 cift laf etmeye calisirim. Ancak, "senin yolda ne isin var" seklinde konusmaya baslayan ve en bastan sorunlu oldugu anlasilan birisine, "gec plakani alip ihbar edicem seni" demek cok mantikli olmamis diye dusunuyorum. Malum bu ulkenin yollarinda sabirsiz ve saygisiz insan bol ve cogu patlamaya hazir. Elestirilecek birsey yok tabii durumda. Bu tarz anlarda insan sinir icerisinde super mantikli dusunemeyebiliyor. Tecrube ile sabit. Bu kisiyi hic bir sekilde takip edemeyecek olmaniz cok uzucu ve sinir bozucu olmus gercekten.

@ERCAN CEBECİ

O anda bruce lee olsa bisey yapamazdi anlik birsey. o darbelerden sonra ayaga kalkabilmek ve motorcunun kacisini gormek de bi teselli diyelim. :) cunku kafami cok kotu carptim. Avcilarda karsima korunmasiz cikarsa ona guzel bir profil cizicem ben:) motorunu hatirliyorum.

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
@verisakeet

Aynen katiliyorum sana. Ama dediginiz gibi mantikli dusunemiyor insan o anki sinirle.

Peki sikayetci olmayi denediniz mi? Yapilan sey kasti sekilde yaralamaya tesebbus. Kamera kayitlarindan falan mutlaka bulunur o sahis.

Bana da bikaç defa yapıldı lafla taciz. her defasında da gözlerinin içine bakarak bağıra bağıra izzeti olan bi insanın bana saldırmasını gerektirecek(bu tacizi yapan insanlar ancak gözü keserse küfüre karşı saldırıya geçer) küfürler ediyorum söylene söylene gidiyo. Buradan bütün forum halkına söylüyorum ki eğer bu şekilde birisi dursun kemiklerini kırıp fotoğraflarını burada paylaşacağım. Tabii kavgaya tutuşmadan spd ayakkabıları çıkarmak ilk iş olarak aklımda :D . Yoksa top gibi oynar adam benimle.

@Mert E.

Eskal yok. Plaka yok. Kamera kaydi yok. Plakasi olsaydi kesinlikle pesini birakmazdim.

@Fatih T.

kask mont ve eldiveni olan birine bulasmayin. Sartlar esit olmuyor.

Geri