Aspendos2309
Aktif Üye
- Tepki
- 55
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaslar ise gidis-gelis her gun yaklasik 20 km bisiklet uzerindeyim. Dun aksam is cikisi basimdan gecen tatsiz olayi sizlerle paylasmak istiyorum. Aksam is cikisi Avcilarda olan is yerimden evime dogru ilerlemekteydim. Arkadan motisikletlinin biri tekerlegime degince donup arkama baktim. Piskin herif demesin mi kaldirimdan git yolda ne isin var. Tasitlar yoldan gider bu da tasit, az saygili ol dedim. Ne tasiti hani plakan ruhsatin seklinde zirvaladi. Sinirlendim yol verdim onume gec plakani alip ihbar edicem seni dedim. Amacim plakasini alip ihbar etmekti. Onume gecti baktim plaka yok. Hani plakan seklinde bagirdim o an ki sinirle. Afedersiniz serefsizin cocugu kask eldiven mont full korumali bisikletin ustundeyken bana yumruk atti yere dustum kafami yere carptim. Uzerime gelirken cevredeki insanlar tepki gosterdi. O sirada ayaga kalktim. Ama motoruna atlayip kacip gitti. Ne plaka var ne eskal. Dayak yedigimle kaldim. Cevredeki insanlar ve arac sahiplerinin tepkisi olmasa full korumayla bana baya bi zarar verebilirdi. Benim kafamda kask bile yoktu. Aman diyeyim bu tip magandalarla diyaloga bile girmeyin. Birakin Allah larindan bulsunlar. Delikanlilik robocop kiyafetiyle korumasiz bi insana saldirmaksa hic bisey demiyorum.
Kalin saglicakla...
Kalin saglicakla...