Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

"Yazıklar Olsun".....

Sayın yöneticiler, kimsenin buradaki üyelerin huzurunu kaçırmaya hakkının olmadığını düşünüyorum. Konulardaki tartışmalar bir nebze de, şahsen özel mesaj yoluyla ya da aleni biçimde bir konu içerisinde hakaret eden veya bilip bilmeden bir suç isnat eden kişinin banlanması uygun olandır. @Murat Cömez 'in sürekli bu iddialara maruz kalmasına göz yumulmamalı. Murat bey sürekli kendini savunmak durumunda kalıyor. Burası her ne kadar sosyal bir merci olsa da bir insanın haksız yere suçlanması ve karşılığında kendisini aklamasının beklenmesi hiç hoş değil. Yani Murat abinin böyle bir zorunluluğu olmamalı.

Scudo
@Murat Cömez Size bir nefretim veya gıcığım yok anlayamadınız hala. Burası internet kimin yazdığıma bakmıyorum konuları fikrimi belirtiyorum. Siz şu an saçmalıyorsunuz bir şeyden de pişman olmadım. Lütfen kendinize çevirmeyin olayı. Kimseyi de rezil etmeye çalışmadım rezil etmek gibi bi amacım yok çocuk muyum ben? İlkokul mantığıyla yaklaştığınızı düşünüyorum zira foruma görüş bildirmek ve görüş almak için giriyorum. Gördüm olayları size şerefsiz bilmemne dediler. Ayrıca diğer şahıslara benzettiniz ama ben çirkefleşip size sahtekar mı dedim? Engelleyin beni lütfen.

@Onur YCL

Desteklerin icin sana cok tesekkür ederim onur, inan su yazdiklarina cok sevindim. Iyiki varsin.:harika:

@barayda

Barayda bak ben kimseyi engellemiyorum ama bana yazmanida istemiyorum. Senin bana yazdiklarini ise burada hic aciklamak istemiyorum. Ben sana yinede bir ip ucu vereyim... Mesela abi ben seni yanlislikla engellemisim (Bu özelden gelmisti) sonra forumda ben sizi yanlislikla engellemedim size yalandan öyle dedim dedin.
Madem beni engelledin madem ben senin heveslerini kiriyormusum ozaman neden engeli kaldirdin, kaldirmasaydin.

NOT: Bidahada kimseye uyupda birini tanimadan yorum yapma, ok.;) Bak yine diyorum böyle davalar olunca kisinin kendine özelden yaz ve yanlislari oradan kendisiyle halet. Ben sana bugün yazdim ama sen cevap bile vermedin, keske verseydinde burada böyle yorumlar olmasaydi.

Bundan sonra ister bana begeni at ister atma ister yorum yaz ister yazma. Seni artik rahat birakiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Murat Cömez Evet haklısınız ama benim konularıma yazmanı istemiyorum derseniz normal olarak cevap vermem. Neyse ben engelliyorum sizi madem kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez Abi babam her zaman iyilikten maraz doğar diye hatırlatır bana, senin bu süleyman adı kişiyle yaşadığın sıkıntıyı gördükçe iyice aklıma geliyor. Burada her ne kadar süleyman suçlu olsa da senin de kabahatin var abi. Tanımadığın adama hiçbir şekilde iyilik yapmayacaksın. Sen o kadar iyilik yapıyorsun adam burada konu açıp tatile gidiyormuş para gönderemezmiş diye seni karalıyor, bundan daha beteri de birçok forum üyesi bu olayı anlamadan, işin astarını öğrenmeden konuyu açanı destekliyor... Yanlış hatırlamıyorsam sizi tanımadığı halde sürü psikolojisiyle bela okuyan birisi bile çıkmıştı... Olayın üstünden ne kadar zaman geçmiş hala canınız sıkkın, yaptığınız iyilik burnunuzdan gelmiş ki tekrar konu açmışsınız... Yapmayın abi iyilik boşverin. İnsan olana iyilik yapılır... Tekrardan geçmiş olsun diyorum abi...

@Murat Cömez Biz sizi biliyoruz sizde kendinizi biliyorsun, e kimsede aptal değil burada akla karayı ayırt edebiliyo...Boşverin geçin tamam sinek de küçüktür mide bulandırır farkındayım ama tepki verdikçe adamlar haz alıyor anlaşılan...Aslında böyle tipleri forumdan atmak lazım zaten gelip burada insanların huzurunu bozuyorlar...Sonuna kadar yanınızdayız... Müsterih olun...

@Türka¥

Çok politik bir yorum olmuş. :harika: Ama hiç bir şey anlamadım. :uzgnm:

@uguryilmaz144
Yok ugur ben o konu yüzünden acmadim bu konuyu, sadece onlar paralarini aldigi halde beni rahat birakmadilar ve 2gün önce yine söyle bir morel bozucu seyler yazdilar. Bende artik dayanamadim ve bu konuyu actim. Böyle devam ederse neyapacagimi bilmiyorum.
Forum.png

Olayı forumdan takip ettiğim kadarıyla ben de şunu merak ediyorum, birçok kişiye karşılıksız iyilik yapmış/yardımda bulunmuş Murat bey niçin sadece bu arkadaşla (Süleyman Bey) problem yaşamış ?

@aznavur bu konuda benim adalet terazimde Murat bey daha ağır basıyor. Tamamen kişisel görüşümdür

@Murat Cömez, konuyu yeni gördüm. Konu hafızalardan silindi de senin keyfin yerinde diye seviniyordum. :( Allah kötü insanla karşılatırmasın diye boşuna demiyorlar, insanın hayatını zehir ediyorlar...

@aznavur

Ben @Murat Cömez ile son 1,5 yıldır alış veriş yapıyorum. Gerek kendime, gerekse turlar duzenledigimiz ekip arkadaşlarıma malzemeler alıyoruz. Bana 10 adetten fazla koli gönderdi. Kimisini taktım kimisinin vaz geçip sattım. Kimisinin satın aldım Murat Çömez in evine gönderdim. Orada durdu ve zamanı gelince gönderdi. Olayla bağlantısına gelince Süleyman isimli "arkadaşıma" da onun satın aldığı malzemeleri gönderirken benim paketimi de Süleyman' ın paketinin içine koydu. Süleyman bana kargoladı. Sonradan satın aldığım paketler de oldu. Bu olay bisiklet hediyesi olayı da değil. Aksilikler her zaman olabilir. Ben Süleyman à Murat Çömez in bende parası var ve ona göndereceğim. İstersen ben oradan ödeyim size olan borcunu ben izah ederim durumu ona dedim. Onunda kabul etmedi. Kendince haklı nedenlerle. Şu anda ise bunu yazmaktan hicap duyuyorum ama benim Murat Çömez den 238€ alacağım var. Ben haftalardır lafını bile etmedim. Çünkü ben ilk malzeme aldığımda 4 ay parasını ödeyemedim. Benim babamın oğlu değil. Yer yer burada da satış yapan veya ürün alan kişilerde sorunlar oluyor. Yıllardır satış yapan ve tüm forumun tanıdığı birisi misal olarak ismi Hasan olsun. Hasan bir aksilik yaşadı diye onu hırsız, sahtekar ve binimum türevlerini ona yapıştırmak, yakıştırmak ne kadar doğru olurdu. Siz konuyu okumadınız ki diyorsunuz. Ben de size siz olayın içinde bulunmadınız ki diyeyim. Buradaki konu savunmak değil. Onun savunmaya ihtiyacı yok. Buradaki konu ona yapılanların doğruluğu ve yanlışlığı. Lütfen sizde bu açılan konuyu okuyun.

Bu arada @aznavur sen Süleyman isen gerçekten ayıp ediyorsun. MERAK EDİYORUM. 2014 DE ALDIĞINIZ VE HİÇ KULLANMADIĞINIZ DAHA KAÇ TANE ÜYE ADINIZ VAR.

@SerkanH
Genelde tüm ama özel olarak bu tip konularda tartışmalar ancak düşünce uretebilenler arasında oluyor. Bu düşünce başlangıç bilgilerine ya da kabullerine dayanabilecegi gibi arada ortaya çıkan argumanlara da bağlı olabilir. Ancak üzülerek görüyorum ki "karşı taraf" ilk günden beri tüm tartışmayı tek bir konuya (para zamanında geri odenmedi) bağlıyor ve sen ne dersen de (ki @Murat Cömez bu konuya çok net bir açıklama getirdi) "görüş"ü değişmiyor. Yani başka bir deyişle seni dinlemiyor. Bu durumda hicap duyarak aktarmak zorunda kaldığın duruma varana kadar herşeyi ifade ettiğinle kalıyorsun. O kadar çok işin var ki, üzülüyorum bunlarla uğraşmak zorunda kalmana. Yaran nasıl oldu?

@Kaan.Özçelik Teşekkür ederim. Bu konuda da Son sözümü söyledim. Artık konuya tek bir kelime bile yazmayacağım. Duygularımı aktarmak istedim. Parmak idare eder. Şu anda hastanedeyim. Dikişler alınacak. Doktor amcanın her zaman ki gibi işleri yoğun. Sıra numarası olarak sistem 100 numarayı verdi. Aklıma eski Türk filmlerindeki karakter geldi. :D

Foruma ilk kez 2011'de üye oldum. Bisiklet alana kadar sadece bilgi edindim. O tarihten beri Murat ÇÖMEZ ismini sık sık duyuyorum ve ilk defa kötü anıldığını gördüm. Kendisini şahsen tanımıyorum. Olayla ilgili konuyu okuyunca da anladım ki Murat ÇÖMEZ abi yine iyilik etmiş.. Bence böyle babacan bi abiye yapılmamalıydı bu ayıp...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Arkadaslar beni seven ve sevmeyen herkese cok tesekkür ederim, bundan sonra kim ne yazarsa yazsin kendimi kesinlikle savunmayacagim. Kim ne düsünürse düsünsün hakkimda.
Ben yardimlarimi kimse alamiyor yada alma imkani yok diye yapmiyordum. Ben icimden gelerek herkese yardimci olmaya calisiyordum ama ne yazikki gördügüm kadariyla iylik yaramiyormus.
Benim amacim türkiyede bisiklet sevadalilarina yardimederek türkiyede bisklet kültürünün biraz olsun artmasina katkida bulunmakdi.
Ama neyazikki gördümki türkiyede bisiklet kültürünü artirmak mümkün degil. Bu ise önce ben bisiklet sevdalisiyim diyen ama bisikletin hala ne oldugunu bilmeyen kisiler baslamasi lazim sonra kendileriyle barismasi gerekiyor. Bana cok seyler yapildi tamam dedim ama dün yönetici @Anonim kardesimizede yazilanlar az degildi, demekki kültürden önce biribirinize saygiyi ögrenmek gerekiyormus.

Kalin saglicakla, bundan sonra ne kimsenin isine karisirim nede olur olmaz seye kafami yorar yorarim.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Kişi kendinden bilirmiş işi.
Ne takıyorsun abi bunları? Salla gitsin. Her insan kendi kalitesi kadar. Bir insan inatla mesnetsiz bir iddiayı birinin üzerine yapıştırmaya çalışıyorsa o kendi karaktersizliğidir. 3-5 karaktersiz için. Boşver abi. Biz seni seviyoruz. Bisiklet camiası için kıymetli bir abimizsin :) Bilgilerin bizim için her zaman çok değerli :) @Murat Cömez

Geri