Scudo Sports

Yazlık hamak kampı için tarf mat ve hamak önerileriniz

@Gurkan Genc Ya abi bu hamak meselesi bize bushcraft ci iskandinav kampcilardan sicradi sanirim yav :D yutubu bir aciyorsun heryerde "bushcraft" hamak sekli . :D o videolari guya aşiri minimal videolar seklinde cekiyorlar ama eminim arka planda profesyonel cekim yapanlar, av tufekli korumalar vardir. Sen dalacan issiz ormana hamak kuracan ba ba ba fantaziye bak hele. Etraf kurt dolu , ayi dolu hmmmm ok :D

Scudo
@Gurkan Genc
Bazı kamp ekimanlarım . Daha bu rafta olmayanlar da mevcut :)
IMG_4623.JPG

Bence hamağın çadıra göre artıları : Hamak kurması ve toplaması ve taşıması çadıra göre daha kolay ayrıca hafif ve ucuz, yıldızlara bakarken uyumak ise muhteşem, terleme olayı ise çadıra göre yok denecek kadar.

Hamağım çadıra göre eksileri ise : Eşyalar dışarda duracak, belki çadıra göre bir derece daha güvensiz ( çadır da ince bir naylan gerçi ama ... ).

Aklıma gelenler böyle. ;)

@MakRo

Haklısınız, tecrübe edindikçe ilerliyoruz.

Son düzenleme:
@doganizm

Hocam maşallahınız var. Bisiklete şeytan dorse bağlasanız sığmaz bunlar ?

• Beğen
Tepkiler: doganizm
Kısmen hort. Kasım 4'te yıllık izinle 3-4 günüm yolda geçecek şekilde memlekete gideceğim. Aliexpressten aldığım hamak geldi, decathlondan aldığım uyku tulumunu daha önce test etme fırsatım oldu gayet güzel. Lakin yine aliexpressten sipariş verdiğim tarp/ gölgelik bir türlü gelmedi. 09-09-2019'da gümrüğe giriş yapmış vergilendirmesi dahi çıkmış sonrası meçhul bir kaç mail attım. Başta yoğunluk dediler sonra kargonuz yok dediler, en sonunda ise iade olmuş dediler. Adres ve kişi bilgileri yazmıyormuş üzerinde. Bu sürede yolda kaldığım yerlerde yağmur yarsa sıkıntı olacak benim adıma. Uygun fiyatlı ne alabilirim. N11'de falan bildiğimiz kamyon brandası gibi mavi branda satıyorlar öyle bir şey alsam işimi görmelik sonrası ne yapacağım. Önerilere açığım.

En uygun bu var gibi duruyor. 199 liraya düşmüş
(link)

@Gurkan Genc
Bazı kamp ekimanlarım . Daha bu rafta olmayanlar da mevcut :)
203935 dosyayı görüntüle

Bence hamağın çadıra göre artıları : Hamak kurması ve toplaması ve taşıması çadıra göre daha kolay ayrıca hafif ve ucuz, yıldızlara bakarken uyumak ise muhteşem, terleme olayı ise çadıra göre yok denecek kadar.

Hamağım çadıra göre eksileri ise : Eşyalar dışarda duracak, belki çadıra göre bir derece daha güvensiz ( çadır da ince bir naylan gerçi ama ... ).

Aklıma gelenler böyle. ;)

@MakRo

Haklısınız, tecrübe edindikçe ilerliyoruz.
Tek kişilik çadırımı kazıkları çakması ile ikinci tentesi ile birlikte senin kuracağın hamaktan daha hızlı kuracağımı şöyleyim ( testini yaptık ) . Tek kişilik çadırım 1kg pol ve kazıkları dahil, tabi bir hamak kadar hafif değil fakat en hafif çadırlardan biri. Yıllardır yıldızları seyrederim ikinci tenteyi çok nadir kullanırım. Ayrıca kullandığım çadırın netide oldukça iyi yıldızları çok güzel seyrettirdiği gibi beni sinek ve başka böceklere karşı da koruyor. Terlememi ? bu çadırların zaten kumaşları çok hafifve ıkıncı tente ıle bırıncı tente arasında kumaş açısı önemli. Terleme ikinci tenteyi taktıgında çok rutubetli alanda olur ki benim çadırın ikinci kısmına hiç gelmez o terleme , tek kişilik çadır tentesinin kuruması 5dk. , kalanını zaten sende yazmışın. Pandemi dönemi hariç çoğunlukla çadırda kalan biri olarak hamak uzun turda fantazi işi der arkasında dururm :) inan kullanıslı olsaydı piyasadaki en iyi en hafif hamağı kullanıyor olurdum.

Geri