Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yelken montları ve softshell polarlar

İlker Karakuş

Aktif Üye
Tepki
64
Bisiklet
Canyon
selam arkadaşlar bende Kayseri de bir bisiklet kullanıcısıyım forumu da uzun zamandan beri takip ediyorum decathlonda ki yelken kıyafetleri bisiklet için kullanılan özel kıyafetlere benziyor acaba yapıları da aynı mıdır yani bisiklet kullanırken soğuktan korur mu kullanan arkadaşlar bilgilendirirse almayı düşünüyorum sanki fiyatları bisiklet kıyafetlerine göre biraz daha uygun gibi geldi bana. teşekkürler.

Scudo
Evet fiyatları daha uygun. Ben de Decathlon'dan aldığım softshell bir kayak montu kullanıyorum. Alacaksanız internetten almayın. Kesinlikle mağazaya gidip alın derim.
Her gün bisikletle işe gidip gelen biriyim. Yağmurdan'da soğuktan da gayet güzel koruyor.

Aşağıdaki ürünün etiket fiyatı 159,99 TL, ben 39,99'a aldım. Yanlış okumadınız 40 Lira yani...

(link)

(link)

Yelken için olan kıyafetler tamamen su geçirmez olduğu için nefes alabilir özelliği olmamaktadır. Bisiklet kullanırken sauna etkisi yaratabilir. Alırken nefes alabilirliğini kontrol etmelisiniz. Kayak-Snowboard kıyafetlerine yönelin derim. Su geçirmezlik için yağmur altında panço veya bisiklet yağmurluğunu ayrıca almanız gerekiyor.

malesef kayseri de decathlon mağazası yok diye biliyorum. onun için mağazaya gidip alma imkanım yok imkan olsa da böyle uygun fiyatlara bizde alabilsek Bekir bey.

Bende softshell var decathlondan terleme yapmıyor gayet iyi koruyor tavsiye ederim. 40 lira iyimiş ama benim aldığım marka farklıydu 90 küsürdü
Kesinlikle rüzgar su geçirmiyor tavsiye ederim
(link)

Murat Bey aslında ben de kırmızı Forclaz 700 almak için gitmiştim :) Fakat o fiyata kaçıramazdım. Gerçekten çok şanslıydım.

Bende Decathlondan bu ürünü aldım. Yağmurda ve rüzgarda denedim çok başarılı. Ayrıca ben aldığımda extra indirimdeydi 79.90 tl'ye almıştım.
(link)

Malum kış geldi bisikletten inip dağa çıkma zamanı geldi. Güzel bir kayak montu tavsiyesi istiyorum kullanılışlı-fiyakalı-uygun varmıdır?

Geri