Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Aldığım 2.el Bisiklet Nasıl Arkadaşlar ?

Aaa Süleyman söylemeyi unutnmadan bir süre sonra sprey pul pul dökülebilir aklında bulunsun keşke metal boyası ile boyasaydın hem sprey'e ayırdığın bütçeden çok daha az giderdi :/

Scudo
@Çağatay Günet

Sprey İyi Değil mi Yani ? Kesin Dökülüyor mu ? :(

Hayırlı olsun :) Bisikletin boyasını da bir düzene soktun mu tadından yenmez..

@Yücel Demirkılıç

teşekkürler :)

@Çağatay Günet

sprey boya kullandım ama ?

bisikletçilerde satılan :)

Gayet güzel, vakit geçtikçe daha da toparlarsın.

Bence aydınlatma ve lastiklerden (durumları kötüyse) işe başla ve mutlaka kasl al.

Güle güle kazasız sürüşler.

cok hayirli olsun kardesim buradan da yazayim dedim, arkadas soylemis bir iki kat daha sprey boya atarsan daha guzel gozukur, ayrica mumkunse guzel bir sele al
(link)
(link)
mesela bulabildigim modeller..

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
@Gültekin Gürbüz
herşeyi zamanla yapıcam İNŞALLAH. Teşekkürler :)

@Berk Ilgar

Saol Kardesm Teşekkürler :)

@Efecan UZUN

öyle oldu teşekrlr :)

kardeşim hayırlı olsun güzel bir boya çalışması ve elden geçirmeyle fıstık gibi olur:) kazasız belasız günler göstersin iyi pedallamalar :)

• Beğen
Bisikletin pedal çevirdiğin an gidiyorsa tamamdır isterse dökülsün boşver :)

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız inşallah da ben ikna aşamasını merak ettim. :D Sanırım ana yüreği kıyamadı en sonunda.

• Beğen
@Mustafa demirbacak

Bir Gün Boyunca Konşmadım Yemek Felan Yemedim Sonra Tamam Al Ama Dikkatli Ol, Gözümün Önünde Felan Ol Dedi :)

Hayırlı olsun Süleyman. Bisikletin selesi çatlak içeriyor öyle görünüyor fotoğrafta. Bisikletçiye gidip 10-15 liraya bitane sele alırsan çok rahatlarsın. Zincirinden yağını eksiltme ve mutlaka bir tane kask al. Güle güle kullan :)

Geri