bisikletin gerçekten çok güzel tam benim hayalimdeki bisiklet . lx olması süper. bence bu bisiklete tek eksik hidrolik disk fren. onlarıda taktın mı çok güzel olur. hıı bide kilitli pedal tbii.. bol pedallı günler..
@cazgır: bence bu bisiklete tek eksik hidrolik disk fren
Bence Hidrolik disk boş yere ağırlık yapacaktır...
Üstündeki Magura HS 11 ler zaten hidrolik...Ve Dünya'nın en baba frenlerinden biri bence...(tamamen kişisel görüş...) Hem hidrolik hissiyatı hemde v fren deneyimi ortaya karışık ....
Spd olayına katılıyorum ama oda kişisel birşey...Tamamen kendi rahatlığıyla alakalı...
Çok güzel bir alet...
Yan yatmaması dileğiyle...
camurda kullanacaksa disk fren avantajli olacaktir. spd ye alisinca bisikletten aldigim zevk daha da artti uzun bir sure once idi. tabii tercih meselesi kullanimi.
Bu bisikletin frenleri ileride sorun ve masraf çıkarır mı bilmiyorum. bide yedek parçası var mı acaba? bende CORRATEC SUPER BOW FUN mı bu mu diye heralde yakında zırdeli olucam!!!
Merhaba...
mesaj yazmadan once, Konu tarihine bakarsaniz seviniriz tum forum olarak:rolleyes: ...
Bu arada, buradaki Duke'u alan arkadas bisikleti degistirmis bile olabilir...2006 nisan da almis...Ayrica o Duke 2007 model yili kapsaminda daha farkli uretiliyor...
Onun disinda forumumuzda reklami olan bisikletcilerden fiyatlarina bakabilirisiniz