Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni aldım!! Corratec X-vert Duke

Scudo
bisikletin gerçekten çok güzel tam benim hayalimdeki bisiklet:) . lx olması süper. bence bu bisiklete tek eksik hidrolik disk fren. onlarıda taktın mı çok güzel olur. hıı bide kilitli pedal tbii.. bol pedallı günler..

@cazgır: bence bu bisiklete tek eksik hidrolik disk fren

Bence Hidrolik disk boş yere ağırlık yapacaktır...
Üstündeki Magura HS 11 ler zaten hidrolik...Ve Dünya'nın en baba frenlerinden biri bence...(tamamen kişisel görüş...:D) Hem hidrolik hissiyatı hemde v fren deneyimi ortaya karışık :p....
Spd olayına katılıyorum ama oda kişisel birşey...Tamamen kendi rahatlığıyla alakalı...:)
Çok güzel bir alet...
Yan yatmaması dileğiyle...

Saygılar

johny/TAXI

camurda kullanacaksa disk fren avantajli olacaktir. spd ye alisinca bisikletten aldigim zevk daha da artti uzun bir sure once idi. tabii tercih meselesi kullanimi.:D

Bu bisikletin frenleri ileride sorun ve masraf çıkarır mı bilmiyorum. bide yedek parçası var mı acaba? bende CORRATEC SUPER BOW FUN mı bu mu diye heralde yakında zırdeli olucam!!!:D

kadronun boyası ve duke yazısı da güzel, dikkat çekici.
Güle güle, sorunsuz kullanman dileğimle.

@ArzawA

O da mutlu olmuştur. Güle güle kullanın.

@Alican

Disk frenin amacı çamurda ii tuttuğu içindir. Ordaki v-frenlerin hidrolik olması onun çamurda iyi tutmasını etkilemiyor ki..:) Sadece sistemi değişik.

Merhabalar, Duke benim de çok beyendiğim bir model, sorması ayıptır ama kaç lira ödediniz zira ben de bu aralar alma niyetindeyim de.

@shadowfax

Merhaba...
mesaj yazmadan once, Konu tarihine bakarsaniz seviniriz tum forum olarak:rolleyes: ...

Bu arada, buradaki Duke'u alan arkadas bisikleti degistirmis bile olabilir...2006 nisan da almis...Ayrica o Duke 2007 model yili kapsaminda daha farkli uretiliyor...

Onun disinda forumumuzda reklami olan bisikletcilerden fiyatlarina bakabilirisiniz:)

Iyi gunler:)

güzel günlerde pedallaman dileğiyle

Geri