Yeni bir konu daha açıp konu kirliliği yapmak istemedim. Sorularımı buradan sorayım. Son günlerde yine MTB'ye kaydım
Merida Matts TFS 300 26" ile Kron XC 800 27,5 HD arasında kaldım. Marka kalitesi olarak Merida üstün olduğundan Merida'ya daha yakın gibiyim jant boyu olarak da Kron'a. Sizce alırsam hangisini almalıyım? 26-27,5 jant çok olması farkeder mi? Çelik alaşım bisikletim de 26 janttı
1250 lira ikisi de aynı temizlikte bisikletler. Boyum 1.80. Aslında daha çok asfalt yolda kullanacağımdan şehir bisikleti de düşünüyorum hız ve akıcılık bakımından Sedona 410-420, Merida Crossway 40v-d gibi modeller de ilgimi fazlasıyla çektiler. Özellikle forumdaki Sedona 410 incelemesini görünce içim daha bi ısındı
Bu modeli alırsam 2. el almak pek mantıklı değil fiyatlar yakın olduğundan. Sıfır alırsam bayi peşinde 140 lira civarı indirim yapabileceğini söyledi. Ancak benim için şehir içi veya arazi olsun atlamalı zıplamalı sürmek de ayrı bir zevk
Kaldırıma in çık yaparken bile tereddütte kalabilirim city bikelarda. Anlaşıldığı gibi oldukça kararsızım
Başka önerileriniz varsa bütçem 1000-1500 lira arası (önceliğim ikinci el ve olabildiğince f/p) Yardımlarınızı bekliyorum...
450 liraya 2015 çok temiz Salcano NG650V buldum. Fiyat pazarlıkla daha da düşebilir. Sizce bunu alsam atlayıp zıplamaya nasıl olur önerir misiniz? Baktım ki bu çok yoruyor o zaman belki ikinci bisiklet düşünebilirim bu da Sedona 410 gibi şehir bisikleti olabilir. Sizce mantıklı mı? NG650 fiyatı uygun geldiği için almaya kalkıştım. Kullanmazsam da aynı paralara tekrar satabilme şansım var gibi. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
bekliyorum...