Scudo Sports

yenı baslayanlara yardım ve onerıler .!!

hem açılmışken konu soriyim bilgili olalım dimi :)
1.street bisikletlerinin ortalam fiatları ne kadardır ?
2.normal çift amörtisörlü bir bisikletten en açık farkları nelerdir ?
3.ben bisiklet üstünde atletiimdir ancak..hareket yapmakda biras kıtım.
cok iyi kontrolum vardır.ince yerlerden gitme vs. öle.direksiyon kullanımım felan iyidr ancak...bu hareketleri bunny hop manual vs dediim normal bisikletle yapmam mümkünmü... ? en azındna arka teker veya 360 ?tşkLer şimdiden

Scudo
1-walla benım bıldıgım kadarıyla 440 eurodan baslıyo yz 3.ama paraya gore bı tavan fıyatı yok .

2-bunlar hart tail(yanı onde tek amortısor var . ama cıft lı olanlarıda var . farklarını bende tam bılmıyorum .

3-normal bısıklette yapabılırsın ama bısıklet ömrü nekadar surer bılmıyırum . ayrıca kadronun buyuklugune gore de yapma zorlugun degısır . ama baslangıc olarak kendı bısıkletınde deneyebılırsın .forumlarda dj/street bolumu var . burda da yeterınce bılgı bulabılırsın .;)

• Beğen
Tepkiler: SerKaN2081
ahh sormayı unutmuşum sıradan çift amörtsirölü bir bisiklette sele seviyesi nasıl olmalı ? sanırım bisiklete göre deişmes alçak yada yüksek olup olmaması ama ben yinede belirtiyim :)

selenin alçak olması bunny seviyesi yükselti ve hareketi kolaylaştırır buda bir street-dj için önemli bir şeydir.ancak çift süspansiyonlu maşar çoğunlukla dh(sert iniş) olduğundan (extream sporlarından bahsediyorum) hareket değil de iniş performansı önemli olduğundan çoğunlukla sele gidon boğazı yüksekliğindedir.

• Beğen
Tepkiler: SerKaN2081
eet cakhiy tam sorduum sorunun cwp vermişsin teşekkürler ;)
street dj bisikletinde amörtsör olmalımıı.
arka veya ön olarak belirtrsinizzz ?
sanırım ön tarafta oluodu ama.. ?

tabiki street-dj bir bisiklette maşa olmalıdır sebebi bisikletiğin aldığı darbeleri maşa emerek(azaltarak) bileklere onun daha hafif bir şekilde gelmesini sağlar travellerıda 80-130 mm arasında değişir bu maşların ancak endure-freeride-dh bunların maşalarının travelının çok yüksek olması gerekier freeride-endure 140-180 arası dhlarından bundan daha fazla. ancak trial bisikletlerinde maşa olmaz çünkü trailde ana hareket pedal kickdir çoğu hareket arka tekerlek üstünde yapılır ve sıçramlardada belli bir kuvveti maşa emmiyceğinden daha fazla bunny-vb gerçekleşir ancak bazı trialciler ryenleech gibi 50mm- 75 mm maşa kullanır. ancak orjinal trial bisikletlerde düz maşa kullanır.

o zmn ön tarafa sağlam bi maşa olmalı diosun.. :)
bu arada.benim bisiklet çift amörtisör arkadakini iptal ettirebilrrmiyim bi şekilde.
seleyi en aza indirince zaten sele borusu kadroya değio göbein olduu yere.amörtsör ykomus gibi olyo öle yaparsam aynı kapı dimi..

konu dağlımı olmuodur inş.
soru cwp şeklinde olduu için hem ben hem dier ark larımda faydalanır die düşnüüorum :)

@SerKaN2081

bence ıptal emeyı dusunme . one saglam bır masa tak ama tabı bısıkletı gormeden bu yorumları yapıyorum . yanı nasıl olacagını kendın deneyerek daha rahat gorebılırsın . ama bence ıptal etme .

tabı benım bılgım daha az bu sadece benım fıkrım .

tşk Ler..punker =)
deddin gibi haklısın nasıl olucanı kendim deniim :))

(link)

izleyin azcık anlarsınız..küjük bi yardım ?
daha başndayız sormam lazım üzgünüm :)[bu alanın başındayım]/bisiklt olarka dil tabi/ :D

yaptıklarının trial den farkı yok gibii..
street ayıran önemli özellik nedir ?
sunu fark ettim ben..street cok kullnımlı oluo.dh dj street vs..
ama vidyodaki gibi amaçlının adı nedir.altındaki bisikletlere bakılırsa mtb gibi sele inmişş.ama nedir işte:D:D

@RuSKi

evet de street i neyle yapıo neye bağlı olarak sölüosun ordaki sei anlamadım iste.
street*sokak da yaptıı içinmi
altındaki mtb bisikletine benzio trial yapıo{trial bisikletleri ayrı diilmi].mtb yle trial yapılınca street mi olyo yani ölemi:D :p cwp qelirse kück bi soru daha var :rolleyes:

ama senin dedn lafa dikkat ettimde..
street de şehir içide atlayıp zıplama merdivenler felan..(mtb bisikletle)
trials street olunca..şehir içindeki herşeyin tepesinde denge vs vs
dj de arazilerde yükseltmelerle havada hareket vs..
ama street yapan dj yapabilir.sanırım..
street - mtb olayı iyi anlamısmıyım:D
yani street mtb ylemi olr...yada olrmu :):)

@SerKaN2081

bak bir daha anlatayım. street mtb((MounTain Bike(dağ bisikleti)) ile de olur bmx ile de olur. street bir sürüş tarzıdır. street yapan adam trial de yapar skateparka da gider. ama herif streetçidir...

Geri