Scudo Sports

Yeni başlıyan için Bmx öneriniz?

Berk Akpak

Üye
Tepki
0
Bmx almayı düşünüyorum.Street tarzında bana en uygun bmxi söleyebilir misiniz?İlk defa başlıcam

Scudo
salcano evil-b yada ümit freestlye alabilirsin 12 kg mi ne ! freestyle oldugu için street den flat a geçebilrisin :)

• Beğen
Tepkiler: Berk Akpak
@ozicann26

kesinlikle bunlar iyi degil

corratec tibal 1 veya 2 denemelisi fiyatlarıda

350 ila 400 arası

• Beğen
bakanlar bi fikir söylerlerse iyi olucak.Kötü bi bmx alıp soğumak istemiyorum açıkçası

aslında durum bütçene göre değişiyor. bütçeni ne kadar geniş tutarsan seçenekler de bir o kadar genişliyor ancak zannediyorum şunu göz önünde bulundurmak gerek ki başlangıç seviyesi için servet harcamak çok gereksiz. çünkü hem sen ne yapmak istediğini tam olarak bilemiyorsun başlamadan önce [gerçi "street tarzı için" yazmışsın ama kimse fikrinin değişmeyeceğini söyleyemez] hem de ihtiyacın olan parçaların ölçüleri senin vücut ölçülerine belki de tarzına, zevkine göre zamanla karar verebileceğin şeyler. dolayısıyla başlangıç için standart ölçüler, standart sayılabilecek parçaları olan bir bmx alman en akılcı davranış olacaktır. türkiye'de en çok satılan markalar olan corratec, gt, mirraco belki geotech'den bütçene ve zevkine uyan birini seçerek başlayabilirsin.

• Beğen
Bende yeni girişiyiorum BMX işine ama araştırmalarıma göre konuşmak gerekirse corretec geotech mirraco gibi markaların uygun fiyatlı modelleri yeterli olacaktır başlangıç için salcano ve ümite gelirsek ümite bir bmx gözüyle hiç bakmadım.Ümit BMX in dışında birşey yapma çabalarında salcano ise bir nebze daha iyidir eğer çok fazla harcamak istemiyorsan(ki benim gibi :) ) geotech i tercih edebilirsin Corratec ile arasında uçuk farklar yok...

• Beğen
forumda bu başlığa benzer gayet çok konu var, bence konu açmadan önce eski konulara bakmalısın ;)

sana tavsiyem street için alanında en iyi olan specialized fuse 2 tavsiye ediyorum fiyatı 600 tl ama gerçekten hakkını veriyor bisikletin ağılığı 12,7 kg filan ağırlık dengeside muhteşem bunny hop çekerken hiç zorlanmazsın tereddütsüz al derim fiyatı pahalı geldiyse bence 2. el mirraco lara yönel

arakasaşlar bende yeni bir BMX alıcam 500 tl sınrım var corectt tibal 2 almayı dusunuyorum buraya yazdım çunku konu kirliliği olmasın diye corect tibal 1 le 1 nin farkı nedir merak ettim arada fiyat farkı varda :D siz corecet tibal1 i önerirmisiniz ilk BMX olarak yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :D
Size bol BİSİKLETLİ günler diliyorum :D

baran efe boratav;1052740]arakasaşlar bende yeni bir BMX alıcam 500 tl sınrım var corectt tibal 2 almayı dusunuyorum buraya yazdım çunku konu kirliliği olmasın diye corect tibal 1 le 2 nin farkı nedir merak ettim arada fiyat farkı varda :D siz corecet tibal1 i önerirmisiniz ilk BMX olarak yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :D
Size bol BİSİKLETLİ günler diliyorum :D

@baran efe boratav

500 TL sınırın varsa eğer daha iyi BMX modellerine yönelmelisin bence. 2. el falan da bak. :)

@FarukERYILMAZ

bence satmana gerek kalmayacak bir bisiklet aldın sadece gerekli parçaları değiştirmen yeter torununa kadar götürür :D

Geri