Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir bisiklet alacağım..

Oğuz Ziya

Üye
Tepki
0
arkadaslar foruma yeni katıldım . yeni bir bisiklet alacagım ama ne alayım bilmiyorum.henüz cok gencim 15 yaşındayım.arkadaslarımla cok fazla olmasada uzun yollara cıkıp aksamları gezip eglenmek için bir bisiklet arıyorum . bütcem 500 tl ye kadar.düşündüğüm markalar bianchi ve salcano ama arkadasımın bir bisikleti var cok hosuma gidiyor eski amortisörsüz ama cok rahat bir bisiklet BENCE modeli bianchi uno ankarada bianchi uno nerde bulabilirm bilen varmı? bilen yoksa bana önerebilecekleri 500 tl ye kadar güzel bir bisiklet varmı ... dedigim gibi şehirler arası yollara cıkacak degilim. eglenmek arkadaslarımla gezip hos vakit gecirmek için almak istiyorum.... yardım ederseniz cok mutlu olurum ...

NOT OLARAK:arkadaşlar eklemeyi unutmusum istedigim bisiklet hafif olup mesela 1 de seri kalkmalı ve seri bir fren sistemi olmalı..

aklınızda olan varsa yorumlarsanız sevinirim ...

şimdiden teşekkürler..

Scudo
oğuz bey seri kalkmalı demişsiniz :D motor değilki bu yada bir benzinli araç alacağınız bisiklet hafif olursa hızlanmanız daha kolay olacaktır :D

işte demek istedigim oymuş demek ki hafif olmasını tercih ediyorum .Salcano Astro seçtim sizce iyi bir seçim mi ?

@Oğuz Ziya

Geçen sene aldığım Marin marka btm bisikletimi satmayı düşünüyorum, ilgilenirsen ; okan:0533 776 43 45

Geri