Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir bisiklet alacağım.

gunay.

Daimi Üye
Tepki
98
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar.

Bu hafta sonu bisiklet alıyorum inşallah...Ama piyasada çok fazla marka ve model var iyicene kafam karıştı.

Bir sefer boyum çok uzun. (196 cm) İstediğim bisiklette standart özellikler olsun,sağlam olsun,biraz da uygun fiyatlı olsun... (130-200 arası) Marka veya firma ismini çok önemsemiyorum.

Bu hafta sonu istanbula gideceğim,haşim işcan geçidi denen yere bakmayı düşünüyorum.Orada fiyatlar nasıl?Bir de istanbulda uygun fiyatlar nerelerde daha çok?Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar...

Scudo
Deniz, Trakya Bisiklet grubundan Cahit Bey'le temasa geçmeni öneririm. Onlar 8-10 kişiye hesaplı bisiklet alacaklar. Sana da getirebilirler sanıyorum.

Nasıl temasa geçebilirim?

(link)

http://www.salcano.com.tr/bisiklet_main/dag/dag_images/nova_26.jpg

(link)

http://www.salcano.com.tr/bisiklet_main/dag/dag_images/spider.jpg

şu iki linkteki bisikletler çok hoşuma gitti ne dersiniz?hangisi?

edit:

KRON, AMOEBA, SEDONA, DRAG... Ortadirek ailelerin ve çocukların maksimum performans aldığı bisiklet markalarıdır; bu böyle biline... KRON alacaksan al... Ama Bianchi, Bisan, Salcano'dan uzak dur; adamlar daha kadro boyu seçeneği bile sunamıyor; yok böyle bir şey. Cidden Salcano önerileri özellikle çok olmaya başladı; bana çok garip geliyor. Neyse herkesin fikrine saygım sonsuz. İyi pedallar.

sizce doğru bir fikirde miyim?

aman deniz sakın resimlerini eklediğin bisikletlerden alma. hiçmi araştırmadın tavsiyeleri okumadın! çift amortisörlü bisiklet alma kardeşim. sonrada bütçeni söyle sana alabileceğin en iyi bisikleti tavsiye edelim...

slm.boreas ve selim çam'a kesinlikle katılıyorum.sedona,kron veya drag makinelerini bi incele eminim bu salcano modellerinden çok çok daha üstünler:)

Üstte yazdığım gibi bütçem 200-220 liraya kadar.

ozman almış olmak için almayın birazdaha bekleyip daha iyi birşey almanızı öenririm.....

@oxsy
Kesinlikle katılıyorum. Eski bir Çift yaylı Salcano Nova kullanıcısı olduğum için bende alma derim. Biriktir ve daha iyi bişey al. Pişman olursun...

Sevgiler...

Bisikleti şimdi almak istiyorum...Eminönü civarında uygun fiyatla satan yerler yok mu?Ya peki haşim işcan da fiyatlar nasıl?

@deniz g.

Sirkeci piyasası genelde en uygun yerlerden birisi, doğu bankın yan sokağına bakabilirsiniz. Aklınızda olsun ne alırsanız alın kesinlikle arka süspansiyonu olmasın sadece ön süspansiyonu olsun...

acele eden ecele gider sabret bence.ben yukarıdaki arkadaşların tavsiyesine uydum.şimdi rahatım.
kararını vermişsen sonradan pişman olmazsın umarım.

@Hakan Yazman

pardon arka süspansiyonun zararı nedir.neden önermiyorsunuz.
alacağımdan değil merakımdan.

@klavyem3

Aslinda kaliteli bisikletlerde arka suspansiyonun tavsiye edilmemesi gibi birsey yok,eger ki binis tarziniza uyuyorsa.

Ancak Hakan abi burada tavsiye etmemis cunku bu fiyat araliginda alinan bisikletlerdeki arka suspansiyonlarin pek bir islevi olmuyor,ekstra agirlik yapiyor,duz yolda sabitleme ozelligi olmadigindan dolayida bosuna enerji kaybina yol aciyor.

Evet arkadaşlar...

Dün babamla konuştum ve verdiği cevap "BARİ ALMIŞKEN KALİTELİ BİR ŞEY ALALIM !"
Bana şu an 500-900 lira aralığında destek çıkacak :)

Bir kaç sorum var.

1-Şimdi bu fiyata kaliteli bir amoeba veya kron dağ bisikleti alınır mı?
2-Veya bana 500-900 lira aralığında ne önerirsiniz?
3-Ve bu önerdiğiniz bisikletler hangi mağazalarda ve hangi semtte satılır veya haşim işcan geçidinde bulabilir miyim?
4-Bianchi,salcano gibi markaların üst modellerini tavsiye ediyor musunuz?Bianchi Granada modeli çok hoşuma gitti.

Tavsiyelerinize cidden ihtiyacım var.Bu kadar parayı dandik bir bisiklete vermek istemiyorum.Salı günü satın alacağız yani 1.5 günüm var tavsiyeleriniz için.
Teşekkür ederim.

@deniz g.
Cevaplar;
1-Evet Alınabilir,
2-Kron-Sedona-Trek-Drag ve o fiyata yine başka markalarda bulabilirsin.
3-Forumda reklamı bulunan mağazaların hepsinde var.
4-İlla ki Bianchi ve Salcano diyorsan bişey diyemem. Ama onlara vereceğin para ile diğer markalardan daha kalitelisini alırsın...

Sevgiler...

@deniz g.

Ben sadece 4. soruya cevap vermek istiyorum,diger uctanesi cok iyi cevaplanmis zaten.

4)Bana kalirsa kesinlikle diger markalardan birseyler begenmeye calis,bianchi hosuna gidebilir ama digerlerine bindikten sonra esas hosnutluk o zaman baslicak,bosuna para vermek istemiyorsan unut gitsin bianchi'yi.

Seciminde kolay gelsin

kron trek ve scott bunlardan biri derim. 900 ytl ye alacağın komponentte iyi olur.
baba dediğin böyle olur:)

2007 Model Sedona SD-761'in sıfır fiyatı 1000 YTL. Peşin alırsan yüzde 5 ile 15 arasında indirim yapacaklardır. Bir de pazarlık edersin. İstediğin fiyat seviyesinin bile altına alabilirsin. 2007 Model Sedona SD-761 derim ben.

900 ytlye scott biraz gereksiz bence,paranin cogunu kadroya yatirmana gerek yok.Kaldi ki ikinci el olacaktir scott.Selim arkadasimizin dedigi gibi sd 761 iyi bir secenek,dusun bana kalirsa...

Geri