Scudo Sports

Yeni bir metro turizm vakası - 02.07.2016

@furkan.zaman
Mesele hem 1-2 lira, hem görevlinin kaba davranması hem de benden kesilen ücretin faturalandırılmaması. Açıkça vergi kaçırmadır bu. Bu zamana kadar o önemsemediğimiz 1-2 liralar sayesinde kimler kimler zengin oldu

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Scudo
@atasoy Çekip gitmek çözüm değil.
Devlet kurumlarında düzen, denetleme yok ta metro gibi sivil kuruluşlarda mı olacak denetleme düzen kafasına göre iş yapsın cebine cukkalasınlar 2 şer lira 3 er lira.
Her gün 100 kişiyi böyle çarpsalar 300 ₺ temiz para.
Şikayet ediyorsunuz değişen bir şey yok.

Geçen hafta mecburiyetten Metro turizime binmek zorunda kaldık 18:45 arabası 17:05 te geldi. Hayatımda il ve son kez Metro turizimi kullanmış oldum sanırım.

@dethagorf

Başımıza bir sıkıntı gelince şikayet etmeniz gerekir. Şikayet olmazsa devletin kurumları bir şey yapaz. Dsmart net 56 tl sabit ücretimi üyeliğimin bitmesine bir ay kala 80 tl yaparak vurgun yaptığını zannetti ama BTK dahil nekadar şikayet edilecek yer varsa ederek hakkımı aradım . 2ay sonra telefonuma bir mesaj geldi. 30 tl iade edilmiştir.
Hep aynı bahane ve üşengeçlik ile şikayet etsek de birşey olmaz zihniyeti yüzünden geliyor başımıza.

@atasoy Ne güzel şikayetiniz çözümlenmiş. Keşke bütün şikayetler çözümlense ettiğim şikayetlerden bir tanesi çözümlenmedi şuana kadar ancak süreci uzatıp üstünü kapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Fetvayı veriyorum: Metro turizme binmektense otostop çekmek daha hayırlı.

Asıl mesaj bende MACERA YAŞAMAK İSTİYORSAN METRO YA BİN

Metro Turizm firması sahipleri reizin en büyük yandaşları olduğundan afedersiniz yüzümüze de boşalırlar elimize de tutuştururlar.Hiç bir yaptırım olmaz.

Emniyet şeritlerini "cankurtaran"lardan daha çok kullandıklarını da es geçmeyin...

Zamanında metro gibi illet bir otobüs firmasına çok pis ah etmiştim. Allah kimseyi metro turizme muhtaç bırakmasın..

Şu firmadan 10 kişiden 8 i şikayetçi ise bu firma nasıl hala ayakta durabiliyor anlamıyorum. Hadi alengirli işler çeviriyor desek hiç mi zarar etmiyor anasını satayım veya hiç kimse mi teftiş etmiyor bunları. Onca şikayet varken hiçbir kurumun dikkatini çekmiyor mu bu olaylar da hala devam ediyor bir türlü akıl erdiremiyorum

@fruc7ox
Bence birinci sebebi küçük yerlere de araçlarının gitmesi. Oraya giden başka bir firma olmayınca mecbur biniyorsunuz. İkincisi insanların umursamaz olması. Aldığımız fişe faturaya, bazen para üstüne bile bakmıyoruz. Üçüncüsü evet hiçbir kurumun dikkatini çekmiyor, çekse de kimse işini layıkıyla yapmadığından boşveriliyor. Kim uğraşacak şimdi bu işlerle mantığı...

Bizim narliderede bir yazıhanemiz var 5ay oldu kovduk metroyu(ilk biziz) , yani bu kadar mal bir firma olmaz şöförleri firmayi bize şikayet ediyor, adamlara 15-20tane takograf karti veriyorlar şöförler 7/24 çalışıyor. Daha bize borçları olan 6bintlyi bile vermediler neymiş para kazanmıyorlarmış ondan dolayi veremiyorlarmış, rezil bir firma ve bunu en iyi biz yazıhane sahipleri biliyoruz(benim değil canım babamın :D )

@fruc7ox
Duramıyor, her gelen müşteri zorunluluktan bindik nalet olsun diyor, 100metre ileride açtılar biz kovunca çalışan eleman tanıdık günde bir bilet zor satıyoruz diyor.

Ülkemizin gözbebeği, en büyük, en kazançlı, en muteber ve en delikanlı taşımacılık firması yine bir ilke imza attı...
(link)

Milli otobüs firmamız ve yurdumuzun yüz akı olan bu güzide şirketimize karşı yapılan karalamalara tokat gibi cevap. :rolleyes::acpsnr:

(link)

Yerseniz tabi...
Rapordaki karar kısmına bakmayıp twit atıyor rezil oluyor ama takipçileri farketmeden yazmaya devam ediyor. Adam twiti hala silmedi :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Ozan k.
silmesi mi gerekiyor. galip bey yaptığı her hamlenin arkasında duran, özür dilemeye ihtiyaç duymayan, sırtı yere gelmeyen, ülkemizin nadide ve muteber işadamları ve sermaye sahipleri arasındadır.

@ozgur908
Özür dilemeye ihtiyaç duymayan :) süpermiş

Geri