Scudo Sports

Yeni bir plastidip vakası içeriye alıyım efenim buyruun

Ulaş Çavuşoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
871
İsim
Ulaş
Bisiklet
Mosso
Bisikletimi plasti dip ile yeni bir imaja bürümek istiyorum ama üzerine marka da yazmak gerek tabii bu markalar (trek cervelo vs) internet sitelerinde harf harf stickerlarını satıyorlarmı yoksa kırtasiyeden alıp düz canondale mi yazsam :D tavsiyelerinize talibim iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: serpenter
Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu Kırtasiyeden alıp yazarsanız çok kötü duracaktır büyük ihtimalle bir reklamcıya danışman da fayda var onlar 1/1 aynısını çıkartacaklardır büyük bir ihtimale , forumda bir arkadas xrs 030 unu cannondale caad 10 a döndürmüştü link bulamadim bulursam atarım :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Ama o arkadas plasti dip ile yapmamıştı tamamen boyayı değiştirmişti

Yok ben sadece plastidip le yapcam geri dönüşü olsun beğenmezsem diye

ozalitciler folyoya sticker yapıyor onu sormaniz lazim. veya belki reklamcılarin daha ozel tekniklero vardir. veya direk yurtdisindan alırsınız

• Beğen
@Cengizhan BAKIR yeni aldım da zaten hemen yapmıcam 2-3 ay sonra

Deişik ilginç bir renk olmasını istiyorum torku şekerspor yeşil i gibi :D

@master06 teşekkürler :) site için peki fiyatlar nasıldır ? Evin karşısında büyük bi ozalitçi var ordan yaptırmayı düşünüyodum

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Ulaş Çavuşoğlu facebook'da bisiklet grupları var üye olduğum. orada gördüm bu kişilerin yaptığı işleri, insanlar teşekkür mesajları falan yazıyorlardı. Ne kalitelerini biliyorum ne de fiyatlarını ama oldukça kalabalık bir grupta olumsuz söz söylenmemesi bile iyi diye düşünüyorum. orada altlara indikçe yaptkları işler var maşa, kadro, jant stickerları vs. iletişim kurun fiyat alın. Uygun olduğunu düşünürseniz yaptırırsınız.

Bir de şöyle birşey yazmışlar

Bisiklet stickerları maşa ve kadro için hazırlıyoruz...
15 TL — Ptt kargoyla -Şubeden 5 tl /- Adrese teslim 7 tl / Kapıda ödeme yok...
Ödeme :Havale yoluyla yada PTT çek Hesabına yatıra bilirsiniz...
Yer :Kayseri
Tel : 0543 845 06 34
Türkiye nin her yerine yollanır....
Su veya Güneşten etkilenmez...
(Özel tasarımlar hazırlanır...)
Fotoğraf Yollarsanız daha hızlı yardımcı olurum ...
Fiyatı 15 TL...
BÜTÜN MAŞALAR İÇİN İÇİN STİCKER HAZIRLANIR HAZIRDA MEVCUTTUR

• Beğen
Reklamcılar istediğiniz etiketi 15-20 liraya çıkaracaktır. Hemde orijinal etiketinize en yakın haliyle çıkarırlar :)

• Beğen
fake bir bisiklete binmektense üzerinde hiçbir şey yazmayan bir bisikleti tercih ederim.

bisiklet gerçektir.

bisiklet ve sahtelik bence hiçbir şekilde uyuşmayan kavramlar. rockrider300 bisikletim var ve şayet cannondale veya specialized bisikletlerle turlayacak olsaydım, bundan hiç gocunmazdım.

bu dede(aşağıdaki bisikletle askerdeki torununu ziyaret için 1100 km giden dede) her zaman benim ilham kaynağım olacaktır. önemli olan bisikletin üzerinde ne yazdığı değil, onu sürenin kim olduğudur.
http://img.hurriyet.com.tr/_np/1312/30691312.jpg

@cumali55 renk değişimi istiyorum aslında hazır renk deiştirmişken üzerine bir cannondale bir trek yazmak hoşuma gider :)

Geri