Scudo Sports

Yeni Bir Tarz :) Kron FD 1000

@sercankoc

Dediğiniz çanta 108 TL civarı sanırım.

Scudo
Yok bu soyledigim baska omuz askisi yok bisikletin uzerine geciriyorsunuz ust kisimda acik bi yer birakilmis ordan elinizi sokup bisikleti kaldirip goturuyorsunuz fiyatida 50 lira hatta aldim bi tane kendime

Bisikletiniz çok güzel, kazasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanmışsınızdır ve öyle de devam eder inşallah.
Ancak ben Kron FD1000 gördüğüm anda maalesef nevrim dönüyor. Neden mi? Ben de yaklaşık bir senedir kırmızı renkli bir Kron FD1000 sahibiyim. Aslında alacağım bisikletleri araştırıp alırım ancak ben bugüne dek canımı böyle sıkan başka bir bisiklet görmedim. Malzeme kalitesi, kısa sürede paslanan vidalar, kadroya sürten zincir ve en önemlisi ayarı ikide bir ayarı bozulan -adı her neyse işte, gidon boğazı ile maşa arasındaki kısım sallanıyor- parçalar.

Daha bu sabah 3 saatimi bu bisikleti adam etmek için harcadım, sonuç mu? Sanki benimle dalga geçiyor, 6 km sürüşte bile ayarları bozuluyor.

Katlanınca dik durmayan katlanır bisiklet üretmek olsa olsa hesapsızlığın, eksik mühendisliğin, müşteri memnuniyetini pek de umursamamanın göstergesi benim için. Maalesef şu güne dek yaptığım alışverişler içinde en büyük hatam buydu. En azından Kron gibi bir markayla tanışmamız 600 liralık bir bisikletle oldu, birkaç bin kiralık bir bisikletle de olabilirdi.

Biraz olsun rahatladım. Güle güle kullanın, kazasız belasız.

Bu da benim lanetli bisikletim:
http://img706.imageshack.us/img706/4691/1gq0.jpg

Kron fd 1000 narka bisikletinizi kaca aldiniz

Katlanır bisiklet olayı güzelde kron bence yanlış tercih :) btwin bile daha iyilerini üretiyor. Böyle kompleks yapıda bisiklet alırken bence çok araştırma yapmak ve kullanmış kişi görüşü almak önemli.

Merhaba bu gün bende aranıza katıldım kron tx 250 30 kilometre yol yaptım ve çok memnunum iyi forumlar

@serdar.karabulut Serdar bey konuyu hortlatmak gibi olacak ama FD 1000 almayı düşünüyorum. Siz birkaç yıl önce kullanmışsınız tavsiye eder misiniz acaba?

Sizin yazınızı okuduktan sonra bende FD 1000 alalı 2 ay oldu. Gayet memnunum her gun işe gidip geliyorum. Gerçekten çok memnunum keşke daha önce alsaydım diyorum. Açıkcası ben kusur bulamadım bisklete gayet güzel ve eğlenceli.

Merabalar… bi sorum vardi.. 20 inch katlanırlar ile 26 inch katlanır bisikletler arasında yolda yaya şeklinde taşıma konusunda bi farklılık ve avantaj, dezavantaj (ağırlık dışında) başka bir fark var mı ?? 26 inchlerin katlanır halde tek teker üstüne ağırlık verdirir şekilde dengede tutarak seleden iterek taşınıyor anladığım kadarı ile.. 20 inchlerde bu durum farklı değil dimi ? aynı.. yani daha kolay şekilde çek çek yapıp taşıyamıyorsunuz.. onlarda da tek teker üzerine ağırlığını verdirip o şekilde seleden iteleme yapıyoruz.. doğru mudur ?

Geri