Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisiklet alacagim,onerileriniz?

syndromtr

Üye
Tepki
1
Selamlar

Forumda sadece dun biraz inceleme yapabildim,bugun birkac modele baktim..
Bisikletciye gittim fakat durum tekrar karisti.O yuzden ayri baslik altinda onerileriniz varsa alabilir miyim?

168 boy 58 kiloyum,uzun zamandan sonra tekrar bisiklete baslayacagim.Tercihen yol bisikleti(sehirici kullanim)

Diger basliklarda da cok onerilen Sedona 321'i sordum,kadro cok buyuk,rahat edemezsin dediler.ayni dukkanda tek bir oneri geldi o da Carraro 710 sehir modeli (ayrica yeni-promosyon modeli dedi 650 TL) web sitesinde 550 euro gosteriyor??

Sonuc olarak bir kere alip cok rahat edebilecegim kaliteli bir bisiklet ariyorum ama butce olarak da cok asiriya kacmadan mesela 700-800 TL maksimum.Onerileriniz icin tesekkurler..

Scudo
sedonaların daha iyi seviyeleri var.corratecler var bianchiler whistleler onlarada bakabilirsin

trek fx 7.0 - 7.1 - 7.2 - 7.3 bütün bu seriler tam sizin istediğiniz gibi şehir bisikleti.

carraro nun o modeline hiç bakma çünkü malzemelerini dğiştirip satıyolarmış o yüzden ucuz oluyor.ayrıca sitesindeki sadece bir-kaç bisikleti tr'de satıyorlar.

Scott P6 - P5 - P4

Şehiriçi ve Şehirlararası turlar için çok ideal. Bütçene göre 3ünden birini seçebilirsin.

@Erhan A
Ben 172cm boyundayım. Gayet de rahat ediyorum.

bende fx 7.1 öneririm..kullandım hem şehir içi hem uzun turlar yaptım ve hiçö şikayetim olmadı..güzel makine..

Oneriler icin tesekkur ederim..
Denizlide olmam sebebiyle diger bisikletcilere de bakmam gerekecek,veya ayni dukkanda bugun tekrar baktigimda 2 oneri daha aldim

Boydan dolayi Sedona 321 problem olabilecegi tekrar soylendi :)
Onun yerine Sedona 741 onerildi fakat dag bisikleti olarak geciyor o model..

Bir de Whistle serisi 1052V gordum onerilen.O da ilk goruste kendini belli etti.Cok da fazla kararsiz kalmamak acisindan 1052V simdilik alinabilecek kalitede gorunuyor..

Selamlar.Bende Denizlideyim.Bugün bir kaç yere baktım Denizlide. kron xc 1000 modelini inceledim.Baya bi gitgelden sonra Bende whistle 1052 V de karar kıldım.

Önümüzdeki 3 gün içinde almayı planlıyorum.Ama Denizli'de yok galiba.
İzmir'deki bayilerden almayı düşünüyorum.sizde alıcaksanız fikir alışverişinde bulunabiliriz.İyi akşamlar =)

Tesekkur ederim arkadaslar,karar vermeyi daha da uzatip yazi bisikletsiz gecirmemek icin bugun yeni bisikletimi aldim (zaten gecen gun gittigimde ilkokul arkadasimi gordum ayni bisikletcide,biraz gorustukten sonra o da Sedona'nin profesyonel modellerinden birini almisti 1500 TL civari olan)

Whistle 1052V

Bugun 1 saate yakin binebildim ilk olarak,rahatlik kullanim ve gorunus olarak sanirim iyi bir secim oldu,artik ileride daha iyi anlasilacak..

@Selahattin Serkan BAYAR

Hemsehrim ben buradan aldim.Whistle her modelden birer adet toplam 3-4 tane vardi
YAŞAM BİSİKLET İnönü cad. 66/1 (10 nisan karakolundan yukari ayni caddede)
1052V yi 750 liraya aldim web sitesinde 340 euro olarak geciyodu ama,pazarliklar pek fayda etmedi,neyse :)

Suan 1052D ve birkac model Whistle daha var orda ama 1052D pahaliymis..

Geri