Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisiklet alıyorum Mercedes Benz

Natural_animal

Daimi Üye
Tepki
185
Mercedes Benz marka Fitnes modeli bisiklet alıyorum ne dersiniz?

http://www.carbuyersnotebook.com/archives/112933907c484_08.jpg
Resimdekinin aynısı. Kadrosu çok hoş. tüm kablolar gövdeden geçiyor.

İyi bir bisiklet midir? Spor salonuna giderken kullanacağım.

Scudo
büyük resmide bu
http://farm1.static.flickr.com/154/406995351_9804d0ef16_o.jpg

güzel bisiklete benziyor resime bakılırsa birde ayrıntılı bilgi ve fiyatını yazarsanız iyi olur bende merak ediyorum da :) :) :) :)

@Natural_animal

Eminim guzeldir ama ben olsam kaliteli bisikletleriyle un salmis markalarin ( Specialized, Trek,Cannondale) bir modelini tercih ederdim. Ne biliyim saat alicaksam Seikoya bakarim Nauticaya degil, gozluk alicaksam Ray-Ban tercih ederim Armani degil, o hesap yani...

:)

fotoğrafın çekildiği yer harikadır... Stutgart'taki mersedes müzesinin önü. Müzenin içini görmüş birisi olarak mersedesin kötü bir şey üretmeyeceğine dair aşırı bir önyargım var. Bu lafı eder etmez C serisi, 190 ve A300'u hatırladım. geri alıyorum :) gene de görmeyenler için bu müzeyi görmelerini tavsiye ederim mekanik ve otomobil tarihi ile ilgilenenler için bir cennettir. Mimari olarak da çok ilgi çekici bir yer.

ek olarak armani ile mersedesin karşılaştırılamayacağını düşünüyorum. sonuçta teknolojik olarak bisiklet firmalarının sahip olmadığı araştırmaları yapma imkanları var. Armani'nin böyl bir teknik alt yapısı yok. genede detaylı bir araştırma yapmadan bir şey söylemek mümkün değil.

Bir Mercedes fanatiği olarak resimde gösterdiğiniz bisikletin üzerindeki Alivio set hiç yerinde bir seçim olmamış ne yazıkki! :( Ama kullanım amacınıza hitap ediyorsa bir de fiyatı uygun geldi ise tercih etmekte haklısınız:)! ama almışken Trek ,Giant veya Specialized gibi dünyaca tanınmış profesyonel ekipman üreten firmaları tercih etmenizde yarar görüyorum aksi taktirde sadece marka adına(Mercedes'e) para ödüyor olacaksınız..
Bisikletin detaylı özellikleri ve fiyatını merak ediyoruz forumca yapılması gereken yorumu yapmak açısından:)..
Kolay gelsin.

@Mustafa Ozler

Ben Ray-Ban gozluk ve Armani gozlugu karsilastirmistim Mercedesi degil.Ayni seyi soyluyoruz ikimizde; Ray-Ban sadece gozluk uretir senelerdir ve buyuk alt yapisi var...

bisikletin satış fiyatı 1100 Euro gözüküyor. Lokal imkanları bilemiyorum. vitesler set olarak alivio, Aluminyum 7005 kadro, ağırlık net 13.5 kg, kesinlikle değmez.
anladığım kadarıyla bu bisiklet mersedes araba aldım üstüne de mersedes bisiklet asarım diyenler için.

diğer yandan yol bisikleti konusunda full karbon, 6.9 kg, campagnolo centaur donanımlı neredeyse üzerinde aluminyum parça bulunmayan bir alternatifleri var.dikkate değer gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
@Mustafa Ozler

Alivio setli bir MErcedes bisiklet, bunu mercedes'e hiç yakıştıramadım. Bence Mercedes araç üretmeye devam etsin. Bisiklet üretimini, Giant, Cannondale, Corratec, Trek gibi markalara bıraksın.
Markasına ve araç üretimindeki performansına kanıpta alınmamalı derim. 1.000 €'ya çok daha yüksek donanımlı bisikletler alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
porche design'da olduğu gibi marka değerini etikete yansıttıkları bir model, üzerindeki donanım ile fiyata baktığınızda hakkaten daha kaliteli ürünler alabileceğinizi görürsünüz.

Bunu yapan kişiler performansı değilde görüntüyü ve markayı ön planda tutmuş bir anlamda alcak kişi mercedes yazısına para vermiş olacak

bisikletin gayet güzel ama bende arkadaslarıma katılıyorum daha saglam ve ün yapmıs markalara bakarsan daha iyi olur

Bu tip ürünler daha çok prestij maksatlı yapılıyor. Mesela Honda da Robot yapıyor :) Ama robot alacak olsam Honda almam. Merdivenlerden tepe takla gitmemişmiyi o :D Mercerdes kim bilir hangi üreticiye yaptırmıştır kadrosunu. Fiyatı uygunsa alınır tabi ama 1100 euro ya daha iyi bir alternatif alınacağı kesin.

@Güney Tuncer;) ben de kısa süre önce astro aldım. ekipmanları , fiyatına göre oldukça tatminkar ve 13.8 kg ağırlığı var.çok da keyifli bir kullanımı var. fiyatı da 542 tl ( peşin fiyatına 6 taksit):D . 1100 euro ya kimbilir ne harika bisikletler vardır...bu bisiklete ödenecek paranın yarısı markasının güvenilirliliğinedir. kesinlikle o kadar etmez.

Ben olsam bunu alacağıma Corratec superbow serisinden cebime uygun bir model seçer ve onu alırdım emin olun arkadaşlarınıza atacağınız hava sizi bir super bowa binmek kadar mutlu etmez :)

Görüntüsü gerçekten albenili ama çoğunluğun fikrine katılmadanda edemeyeceğim "markaya fazladan para ödemek" çok anlamsız geliyor.Evime elektrikli eşya alırken bile sadece elektrikli eşya üretmesi, eften püften işlerle uğraşmaması benim seçici şıklarımdandır.
Ha çok param var ben veririrm diyorsan böyle bir markaylada hava atması ayrı bir güzellik olsa gerek ;)

Geri