Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisiklet Formam Çin'den geldi.

Scudo
Ben de almak istiyorum ama beden seçme konusunda tereddüt yaşayıp kapatıyorum sayfayı. Forma hoş beğendim.

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Baskı kalitesini,kumaş kalitesini veya genel olarak +,- kısımlardan bahsederseniz çok daha yararlı olur.

Bende 4 ay önce aliexspressten bmc forması almıştım hala kullanıyorum en ufak deforme olmadı.Yalnız normal bedeninizden 1 beden büyük alın.

Orbea formayla detaylar linkte yazıyor: (link)

Ne olur ne olmaz diye İki beden sipariş ettim ali ekpsressden m si de yolda O üründe şu (link)

Memnun kaldınız mı kısa da olsa bir inceleme yapabilir misiniz?

formalardan bir kaç tane aldım. gayet memnunum arka cepleri, fermuarı, lastikli yerleri hiç sıkıntı çıkarmadı. tek sorun bir beden büyük alın(çinli insanlar küçük ya ondan biraz küçük üretiliyo sanırm :D) tayttan hiç memnun değilm ama hatta berbat diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve ozanselte
@Sarper Tuncer
Önemli olan da tayttı zaten :D hızlı cevabınız için teşekkürler

@ozanselte
aslında konuya bir ekleme yapayım dedim,size bi cevap olmuş :D taytlar cidden kötü dostum. ben bitane dekatlondan tayt aldım ve bayıldım( rahat bir sürüşü ilk defa tatmış oldum..) artık çinden sadece üst forma almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: pilot ve ozanselte
@mehmet ulaş
hepsinde çok az bi jel var ama 1 saat içinde kağıda dönüyor ve daha çok acıtıyor o pedler. ben beğenmedim ama bir iki saatlik gezileri yinede çıkarıyor o pedlerle. iyi bi para verip sağlam bi pedli tayt almadan olmuyor bu iş ben onu anladım.

Ebay'dan yakın zaman da bende bir üst forma aldım, şaşırtıcı derece de kaliteli çıktı. Ebay linkin de B1 kodlu olanı. Bu arada yine üst forma araştırırken başka bir siteye denk geldim, buradan da bir şapka bir de yine üst forma almayı düşünüyorum. Türkiye ye gönderi ücretsiz, ücretli olanlarda süre kısalıyor..Düşünen olursa linkleri aşağıda arkadaşlar.

(link)

(link)

Bende sipariş vermeyi düşünüyordum pedli taytlardan ama hayal kırıklığına uğradım :(

Peki bu çin formaların kumaşları sağlıklı mı kansorejen madde içerdiği söylentileri tedirgin ediyor güvene bilirmiyiz

Geri