Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletçi

Tepki
2
Bisiklet
Carraro
Selam abiler
Kısa kesip hemen konuya giriyorum.yeri geldiğinde dağda yeri geldiğinde şehirde gezebileceğim.bir bisiklet arıyorum max bütçem 800 tl.Sakarya da oturuyorum

Scudo
@Talha Akdeniz

Ensar bisikletten Carraro sportıve 224 alabilirsin (link)

@Emre.yıldırım

Neden her soru sorana bunu yazıyorsunuz?

@Berke Kazankaya

Çünkü, bu tip sorular çok soruldu. Biraz araştırma ile cevabı bulunabilir. Rahatsız mi oldunuz acaba?

@Emre.yıldırım
Arkadaslar tartısmanıza gerek yok.Belkı arkadas ilk defa bisiklet alıcak ve tecrube sahıbı olan kısılere danısmayı ve yasadıgı ılde ıyı bır bısıkletcı aradıgı ıcın konu acmıstır .Bayram gunu kımseyı kırmayalım. :)

İkinci el temiz bulabilirseniz donanımı sıfıra oranla daha tatminkar olacaktır. Özellikle bu fiyat aralığında çok fark ediyor.

Pek anlamadığım için 2 el almak istemiyorum. :) Ama bir kaç kişiye daha danışacağım oturduğum yerde

@Emre.yıldırım

Yok olmadım sadece bir kaç kez denk gelince sormak istedim.

Teşekkür ederim.Tercih çok olunca insanın aklı karışıyor.

@Berke Kazankaya

Evet evet iyi niyetli olduğunuzu biliyorum. Ama forumda bilgi kirliliğine yol açıyor bu durum.

@Emre.yıldırım

Sizin de kişisel ihtiyaclarınız için açtıgınız konular mevcut.Uygun kask baslıgı altında onerı ıstemenız kırlılık yapmamıs foruma :alkis:

@ebubekir sözbir

Zaman ayırıp 9 temmuz 2013 de yazmış olduğum konuyu hatirlatmaniz çok ince bir davranış. O zamanlar google özel aramanın ne olduğunu bilmiyordum. Ayrıca sizden 1 yıl önce kayıt olup sizden az mesaj yazmama ne diyorsunuz? 2 düşünüp 1 adım atmakta fayda var, hadi kolay gelsin.sadece gerekli durumlarda yazarım.

Ensar bisikletten butcene uygun bisiklet bulabilirsin carraro sportive butcene ve istegine uygun oldugunu dusunuyorum

Geri