Scudo Sports

Yeni bisikletim: Bianchi Touring 827

Tepki
59
Bisiklet
Salcano
Bianchi Touring 827.
Daha üç kez sürdüm. Toplam 15km geçmemiştir sürüş mesafesi.
Öncesinde salcano city fun 60 vardı.
Bisikletten cok fazla anlamamakla birlikte, iki bisiklet arasında ciddi fark olduğunu hissediyorum. Bunda mesela pedal bırakınca bisiklet daha cok yol katediyor ve daha uzun sürede yavaşlıyor.
Ve ön maşa amortisörsüz olduğu için attığım pedalları direk tekerleklerde dönüş olarak hissediyorum. Güç kaybı yok gibi oluyor...
IMG-20160325-WA0012.jpg IMG-20160325-WA0014.jpg

Scudo
hayırlı olsun güzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: yigit ozmen
Kadro geometrisi güzelmiş hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :harika:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

@Ferhat Karaca
Bu gün 20 kilometre, sürüş yaptım. bostanlı-sasalı yolunu kullanarak. Çok yoğun rüzgar olmasına rağmen (Yandan vurduğu zaman yoldan atacak kadar çok) ve kondüsyonsuz olmama rağmen eski salcano city fun 60 a göre daha rahat bir sürüş gerçekleştirdim. Kesilmedim hiç, ancak kondüsyonsuz olduğum için sakatlık çıkmasın diye kısa tuttum.

İlk 15 dakikada el bileklerimde ağrı oluştu. Ara sokaklardan alaybey sahile çıkıyordum çünkü. Ön maşa amortisorsuz diye belki olmuştur diye düşünüyorum. Ancak daha sonra azaldı bu. Fakat el ayalarımda baskı mevcuttu eski bisiklete göre, elimi bir süre sonra elcikten kaldırınca altında iz kaldığını gördüm ve cok eser miktarda terleme yapıyordu.

Selesi çok rahat değil, belki tam ayarlanmadığı içindir, çünkü pedal aşağıya indiği zaman dizlerim oldukça kırık kalıyor, ayarlanması gerek ancak sele ayarı için el vidası yok, alet lazım. O yüzden şuan kendim yapamam.

Bunun dışında bisiklet gerçekten yolda akıyor, daha önce bu kadar rahat ilerleyen bir bisiklet sürmemiştim.

Not: Geri dönüş sırasında, mavişehir civarlarında arkadan gelip beni geçerken zil çalıp iyi günler diyen bir arkadaş oldu, ben zili önce uyarı sandım ama iyi günler dediğini bir kaç saniye gecikmeli farkettim. Bend e ona aynı şekilde iyi günler diye selam verdim ama rüzgar yönü ile duyamamış olabilir, forumdan ise bu arkadaş ve bu mesajı görürse, kusura bakmasın:)

Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın hocam. Hayırlı olsun :rolleyes:

• Beğen
Merhabalar,bısikletınizi sevin,bakımlarını yapın,çalınmaya karşı dikkatli olun, dikkatli ve keyifli sürüşler dileklerimle .

• Beğen
@yigit ozmen deneyimlerinizi paylastiginiz için çok teşekkür ediyorum. Bisiklet alacak arkadaşlara bu başlık altında yapacağınız paylasimlar yol gösterici olacaktır diye düşünüyorum.

Bugünkü gezinizde fotoğraf veya video cektiniz mi acaba?

@Ferhat Karaca Hayır çekmedim ama ileride bir kamera almayı düşünüyorum o zaman paylaşımlarda bulunurum umarım.

@yigit ozmen
Bende xiaomi yi markasının kamerası var. Tavsiye ederim bu markayı. Görüntü kalitesi video ve resimlerde mükemmel. Fiyatı da çok uygun...

• Beğen
Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Ben bu aralar sakatım da benim yerime de iki pedal atarsan sevinirim :D

• Beğen
Geri