Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletim Corratec Allroad 25. yıl özel seri 2016

mack_sin

Üye
Tepki
31
İsim
emin faruk ekren
Bisiklet
Corratec
Büyük çabalar karşılığında 2016 yazında almayı düşündüm ve bir miktar para biriktirdikten sonra paranın bir acil işte kulandıktan sonra tamda hiç alamıyacam diye düşünürken kyknın peşin parasıyla aldım benim güzel bisikletim istanbuldan aldım ama ankara da kulanıycam hayırlısıyla sömestrda getirecem ilk kulandığımda bisiklette bakmaktan 5 altı kişiye çarpıyordum istanbul sahilde süren arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar biraz bisiklet terorü estirdim ama zamanla alışıcam inşallah :D he işin diğer tarafına gelirsek elime gelen 1200 lira yı kulandıktan sonra bir süre aç gezdim en sonunda babamdan istedim buda böyle bir anım :D bu sene ankara da kulanacam belki ilerleyen yılarda konyada kulanmaya başlarım ama yurt ve insanlarıma olan guvenimden dolayı konya ya getirmem zor olucak gibi hayırlısı olsun
NOT: ARKADAŞLAR MAŞALLAH DERSENİZ NAZAR DEĞMESİN :D
Ekran Görüntüsü (5).png
15740886_244122702690203_4093460754829437832_n.jpg
Ekran Görüntüsü (4).png

Scudo
teşekkür ederim evet biraz öyle oldu "." kulanmalıyım :)

Evet deltada karşıma çıkan bir bisikletti. Türü konusunda turmu, yolmu cylocrosmu karar veremedim. Eklektik bir bisiklet her türlü özelliği üzerinde barındırıyor bu da artı noktası. Fiyatınıda öğrenelim ona göre maşallah da diyelim.

:DHocam hayırlı sürüşler, noktalama işareti kullanarak yazışlar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mack_sin
saolasın hocam
Bisikletin türü cylorcors. Deltanın internet sitesinde yol yarış gözüküyor.
Fiyatı 3500 lira :D
Hocam kusura bakmayın genelde kelimeleri de yuvarladım için noktalama işareti koyamadım ama bir daha kine kullanacağım.

Hayirli olsun kazasiz belasız keyifle kullanın her yola gelen bisiklet :)

• Beğen
Teşekkür ederim :)

Çok yakışıklı duruyor ama nedense bana tekerler acık kalın gibi geldi :D

• Beğen
Evet tekerlekler kalın :D

ağırlığı nasıl? gidon bandı ince gelmedi mi? kaynak yerlerini de yakından görmek güzel olurdu. bu arada kaliteli bir bisikletiniz olmuş tadını çıkartabilmeniz dileğiyle.

Güle güle kullanın kazasız belasız iyi günlerde heyacanını anlamadığını düşündüğüm arkadaşların aşırı bulduğum noktalama işareti vurgusuna müphem proleterya olarak bende noktalamasız gülümsemek isterim sadece

• Beğen
Güle güle, sağlıkla kullan. Ankara ve çevresindeki güzel doğaya sahip yollara gidersen mutlaka bisikletinle fotoğraflar çek.

Yazını okurken yaşadığın mutluluğu gözlerinde gördüm neredeyse. Hayırlı olsun.. Bayılıyorum böyle bisikletine aşık heyecanını fazlasıyla yansıtan gençleri görmeye. Bisiklet için verdiğin her kuruşu hissederek verdiğin de belli. Ne diyelim kazasız güzel sürüşlerin olsun hep.

• Beğen
Tepkiler: mack_sin ve Groims
Herkese teşekkür ederim. Evet her kuruşunu seve seve vereceğim, her bindiğimde ayrı sevincim kat kat artacağı bir bisikletim oldu. Ankara içlerinde gezilecek çok yer var nasip diyelim. :D Bu arada bisikletin kg'ı 10 kilonun biraz üstünde yaklaşık 11-10 kg arasında, bağlantı yerleri belkide boyanın kullanılmayışının nedeni ile biraz çirkin gözükebilir. :D Benimde biraz bağlantı yerleri tuhaf hissettirdi, lakin alışınca oralar göze çarpmıyor. :D Gidon bandı da iyi geldi ya o kadar ince değil. :D

• Beğen
Tepkiler: Groims ve caşş06
Teşekkür ederim :)

Allah kazadan beladan korusun. Hayırlı olsun keyifli sürüşler.

• Beğen
Geri