Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim: Giant Expressway 1

@Üye Adı Hayırlı olsun. Kazasız keyifli sürüşler dilerim. Kalitesi her ayrıntısında kendini gösteriyor fakat kaynak işçiliği daha çok dikkatimi çekti.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
@brdtl
Kaynak işçiliği olumlu mu, olumsuz mu? Konuyu okuyan arkadaşlarada faydası olur. Teşekkür ederim. ;)

Bu arada ek bilgi.
Her ne kadar kendi bagajı için alt bağlantı noktaları biraz enteresan yerde olsa da, klasik bagaj bağlantı noktaları da mevcut.
Sadece disk bağlantı noktası sebebiyle disk uyumlu bagajlar tercih edilirse daha kolay montaj oluyor.
Bilginize.

77b2c67ee387735eea5b24015b0db04b.jpg

@Üye Adı Olumlu yorumun ardından yazınca yine olumlu algılanır diye tahmin etmiştim, eksik kalmış. Gelişigüzel değil dikkatle ve özenle yapıldığı belli olacak şekilde kaynaklanmış olması hoşuma gitti -demek istemiştim. :)

• Beğen
@Homer Bagaj bulmuşsunuz, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Homer
Katlanır bisikletlere katlanamıyorum :D Belki istanbulda yaşasaydım alırdım diyeceğim ama orara da şehir veya yol bisikleti kullanırdım. 5 dakikalık yolu 10 dakikada gitmek ulaşım mantığına ters. yeri dar olan birisi için belki uygun olur.

Katlanır bisikletin toplu taşıma ile entegrasyonu kısmı en büyük özelliği.
İstanbul için nimettir.

Bisikletle gezmeye çıkacaksam ben de normal boy bisikletimle hareket ediyorum.
Ancak bir kaç noktada halledeceğim işlerim söz konusu ise katlanırı tercih ediyorum. Bir mağazaya, alışveriş merkezine girmem gerektiğinde dışarda kilitleyip gözüm arkada kalmıyorum.
Eve dönüş gecikecek diye işleri ertelemiyorum, baktım geç saate kaldım, katlayıp toplu taşımaya yöneliyorum.

Katlanır bisiklet, kapının önündeki terlik gibidir :)

Toplu taşıma kısmında pratik ama arkasına heybe takıp gezmek mantıklı gelmiyor.

Btwin de belt drive bir model vardı o bisiklet gibi bişey olsun kenarda dursun isterdim yanlız. ben giant fd506 dan hiç keyif alamadım. pratik ama benim o pratikliğe ihtiyacım yok :D

• Beğen
@ilkercom anlaşılan siz katlanırla baya kötü bir deneyim yaşamışsınız.

Çok hoş bir bisiklet.Açıkçası iyi bir markadan aldığınız sürece hangisinden aldığınızın pek önemi yok bence.Bir bakayım ben şuna :)

@Üye Adı Bende Giant katlanır almayı düşünüyorum. 185 cm uzunluktaki boy için uygun mudur? İyi günlerde, keyifle ve kazasız kullanmanız temennisiyle...

• Beğen
@Temren06 Boyum sizin kadar uzun olmadığı için nasıl bir cevap vereceğimi bilemedim. Fakat Giant almak istiyorsanız tavsiye ederim. Tek dezavantajı gidonun dışa katlanmış olması.
Sorunuzu: Katlanır Bisiklet Tavsiyeleri bölümünde sorarsanız daha hızlı cevap almış olursunuz.
Şimdiden hayırlı olsun.

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Geri