Levent-Zincirlikuyu üzerinden mi gidiyorsunuz? Galiba bir iki kere sizi gördüm yolda arabayla işe giderken. Lacivert t-shirt ve kot giymiş sakallı bir arkadaş, doğru mudur? Hatta arabada olduğum için özendim
Ben de işe gitmek için Maslak-Okmeyanı yapıyorum ama sahilden Levent tarafından gitmeyi denedim bir kere ama hızlı trafik ve keşmekeş yüzünden pek sevmedim. Biraz da kısa ve yokuşsuz geldi,tatmin etmedi .
Sahilden daha keyifli oluyor. O güzergahı denemek isterseniz beklerim (Sabah 7:30-8 gibi çıkıyorum). Tabi Sarıyer'den kilometre olarak fazla gelebilir, Maslak'tan 21 km oluyor Okmeydanı.
Ben de bu fiyatlarda bir bisiklet arıyordum. Sedona 301sport/321, Bianchi Touring 713, Kron Tourer, Salcano City Sport görmüştüm benim istediğim ve uygun fiyatlı olan. Neredeyse 321 de karar kılmıştım ki dün sizin başlığınızı gördüm. İyi ki de görmüşüm.
Zaten kısıtlı olan bütçemi biraz daha zorlasa da Merida Crossway 40 almayı düşünüyorum.
Ben de Emirgan yakınlarında oturuyorum. Belki karşılaşırız
Güle güle kullanın.
Çok aşırı olmayan darbelerde şoku emiyor, selenin kendisi de oldukça rahat . Ben yaklaşık üç haftadır kullanıyorum. İki saati bulan gezilerde sıkıntı yaşamadım şimdilik.