Scudo Sports

Yeni bisikletim Merida reacto 300

@Uğur_TR bisikleti sınırlarda kullanmayacaksaniz kolay kolay kiramazsiniz :naslyany: 1000 watt sprint denemeleri kirabilir, gidondan ciddi guc uyguluyor olacaksiniz o sirada

• Beğen
Tepkiler: Uğur_TR
Scudo
bende bu bisikletin aynısını almayı düşünüyorum salcano xrs050 var bende de satılığa koydum satıldığında para biriktirip alacam inşallah çok güzel bisiklet bunun sarılısına hayranım sade sarı renk çok güzel gitmiş hayalimdeki kadro kesinlikle bu bisiklete bide zip tarzında jant alındığındaki performansı görmek isterdim şahsen

@YaSiN1987
Evet, 1,5 aydır kullanıyorum kesinlikle doğru bir karar vermişim. alacaksanız 2017 modelini bulmaya çalışın yenileri 1500 lira falan fark ediyor bir de malum kur tavan yapınca...

güle güle kullanın , bu bisikletin kadrosu çok hoşuma gidiyor.
şehir içi ulaşım için aynı modeli bende almayı düşünüyorum yanliz kafama takilan 1 2 soru var.
aynakol 52 36 arka ruble 28 yokuşlarda baya zorlar gibi geliyor , acaba arka rubleyi degistirsek kac dişe kadar destekler.
diyer bi sorumda fren performansindan memnunmusunuz.

• Beğen
@myasins
yokuş çıkarken gayet yetiyor bana, daha büyük bir ruble ve aynakol almaya gerek yok diye düşünüyorum. yol bisikleti olduğu için çok iyi bir fren performansı beklemeye de gerek yok ön fren merida'nın kendi freni arka ise tektro marka fren kullanılmış.

Bisikleti profil fotoğrafınızdaki gibi yaslamaya devam ederseniz kısa zamanda olmadık yerlerde sürpriz çiziklerle karşılaşacaksınız

@Gixxer
Farkındayım o yüzden selesinden yaslıyorum.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen
@Mtt
4200 e aldım bakırköy metin bisikletten

Geri