Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Bisikletim Salcano Ng 101 Sd

A

Anonim

Silinmiş hesap
(link)

(link)

(link)

(link)

Şimdilik bu kadar, daha sonra yeni fotoğraflarını yüklerim...

Scudo
Gerçekten merakla beklediğim bir bisikletti. Öncelikle hayırlı olsun, ama bu kadar resim yetmez. Daha detaylı birkaç resim daha bekliyoruz...

@e-pektas

Aklım sele borusuna takıldı: Çok yüksek mi tutulmuş yoksa resmin çekim açısından dolayı mı öyle göründü bana?

Ve tabii, güle güle sür.

Diğer konuda yazdığınız sorunlar kesinlikle halledilecek sorunlar. Bisikletinizden tam performans alabilmeniz için 1-1.5 ay kullanmanız gerekebilir. Sonrasında ayarlar istediğiniz gibi olur. Şu an için disklerdeki sürtme sesleri, vites geçişlerindeki sorunlar gayet normal.

@tito

hayırlı olsun
gerçekten sele borusu çok yüksekte. üzerinde -max diye bi işaret oluyo sele borularanın o sınırı geçmiş olabilir misiniz ?

Banada çok yüksek geldi, gördüğümde o malum şaşkınlık ifadesini kullandım :eek:

@Anıl Kuşaksız

Kadro 18'' (miş) olmasına rağmen bana küçük geldi.Bisikletin orjinal sele borusunu değiştirip 37 cm lik başka sele borusu taktım.Yüksekliğide ''http://www.yesilbisiklet.com/ana/yazilar.asp?id=15&type=teknik'' linkindeki yazıya göre ayarlıyorum ve gerek sürerken gerekse yokuş çıkarken daha rahat oluyor.Ayrıca borudaki max. işareti sınırını geçmemem gerektiğini de biliyorum.

Başka fotoğraflarda var ama çok kötü çıktı, dolayısı ile yeni fotoğraflar çekip ekleyeceğim.

Herkese teşekkürler.

Arkadaşlar kusura bakmayın fotoğraf makinem biraz kötü, ben de pek anlamıyorum bu fotoğraf işinden dolayısı ile size bisikletin tam ve net fotoğraflarını gönderemiyorum.Fotoğrafları biraz önce çektim.Gelecek sefer açık havada inşallah daha net ve güzel fotoğraflar çekip sizinle paylaşacağım.

(link)

(link)

(link)

Hayırlı olsun, bisikletiniz gerçekten çok güzel.Kazasız belasız kullanırsınız umarım.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Kadronun üst ve alt borusu daire enkesitli değil, köşeli farklı bir tasarımı var.

Fotoğrafları çekerken arka planda sadece duvar olsa sanırım bisiklet daha net görünürmüş, şimdi farkettim.Kusura bakmayın.

Çok güzel gözüküyor kazasız belasız günlerde kullanın

Çok güzel bir bisiklet. Hayırlı olsun.Bence fotoğraflarda gayet güzel. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

lastikleri nerden temin ettiğinizi sorabilir miyim.? aynısndan bende almayı düşünüyorumda.

Geri