Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletim Salcano xc 010 xtr

Scudo
bu kadrolar 2010 da cok tutuldu sağlamlık açısından da baya iyi diyorlar bisiklet sade ve hoş duruyor kazasız belasız bol pedallar

@mustafa koc

Mustafa merhaba konum izmir yazdığından sana sormak istedim resimde gördüğüm kadarıyla sendeki bisiklette çok kaliteli görünüyor. Bu kalitedeki bisikletine izmirde nerede servis ve yedek parça alıyorsun merak ettim? İsteklerine hangi servis cevap verebiliyor?

bisiklet çok güzel hayırlı olsun ...ama şu rizer gidon kadar bisikleti kötü gösteren birtek düz pedal vardır herhalde :) flat gidon alırsanız daha güzel olucaktır ...iyi günlerde kulanın...

kompenant harika ama kadronun görünümü fazla dikkat çekmiyor.açıkcası hiç beğenmedim salcano böyle bir kompenanta daha güzel kadro yapılabilirdi.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile...

sait bey bisikletiniz çok güzel bol pedallamalar diliyorum.
bende bu edremitte oturuyorum ve sizinki kadar olmasa da bir mtb almayı düşünüyorum amacım amatör olarak gezmek ve çevreyi keşfetmek, acaba bisikletinizi buralardan aldıysanız nerden aldınız merak ettim buralara böyle bisikletler pek gelmiyor ... kısa zamanda sizinle tanışmak isterim selamlar...

sait abi öncelikle hayırlı olsun.bende çanakkale biga da oturuyorum pek uzak sayılmayız,2 sorum olacak.bisikleti hangi salcano bayiisinden aldınız?birde bu bisikletin orjinal lastikleri continental..neden michelin le değiştirdiniz,çok ilginçtir bende bir salcano almayı düşünüyorum ve aldığımda lastikleri michelin yapmayı istiyordum.michelin tubeless lastikleri nerden temin ettiniz.

Geri