Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletim triban 100

Tepki
20
İsim
Semih Kartal
Bisiklet
b'Twin
Aranıza Triban 100 ile katıldım

Bisiklet tek aynakol olmasına rağmen öyle yokuşlarda ele alma gibi bir durum yok bence gayet iyi

Vites geçişleri kadans yüksekken biraz sesli olabiliyor fakat hızlanması çok iyi

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Yeni konu açmak istemedim kirlilik olmasın diye tekli aynakolla yarışlara katılabilirmiyim?

Dosyalar

• 318573F8-C630-4587-A7C7-F5CCD441134D.jpeg
    318573F8-C630-4587-A7C7-F5CCD441134D.jpeg
    197,4 KB · Okunma: 441
  • A6119AA8-FA81-40CC-9D0E-63A2CF328558.jpeg
    A6119AA8-FA81-40CC-9D0E-63A2CF328558.jpeg
    171,5 KB · Okunma: 406
Scudo
Geçtiğimiz pazar günü Liege-Bastogne-Liege yarışında tekli aynakol ile yarışan bisikletçiler vardı. Türkiyedeki yarışlarda da sorun olacağını zannetmiyorum. Fakat senin bisikletin yarışlara katılmak için pek uygun değil. Daha çok gezinti için tasarlanmış.

UCI Pro Continental Takımı Aqua Blue Sport tekli aynakola sahip 3T marka bisiklet kullanıyor.Kullandıkları ruble oranlarının çok dikkatli seçildiğini belirtmek isterim.
Dal8R_IX4AET6na.jpg large.jpg

Bisikletiniz hayırlı olsun

İyi günlerde kullanın çok güzel bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Semih Kartal
@Oğuzhan Çaylak
Teşekkür ederim:)

Triban 100 gezi için yapılmış gayet hoş bir yol bisikleti korkmadan hafif araziye girebileceğiniz yada düz yolda veya yokuşlarda sizi yormuyan bir bisiklet sizin adınıza sevindim aslında ilk yol bisikletim olarak onu almak istemiştim ama şu vitesin yeri yüzünden onu almamıstım ama sizin için hayırlı şürüşler

Hayırlı olsun keyifli pedallamalar :)

Hayırlı olsun bakalım, benden önce Allah herkese istediği bisikleti almayı nasip etsin :D(1 hafta sonra elimle süreceğim :D)

• Beğen
Tepkiler: Semih Kartal
@Heraklia
Bizim okul takımındakiler bu bisikletle 3. Olmuşlar o yüzden sormuştum tşk

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
İyi gunlerde kullanin, keyifli sürüşler.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum decathlonda trainer üstünde denemiştim ufak bir harkette değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Lawyer58 tek elini bırakmak ilk zamanlarda zordu fakat tek elle sürmeye alışınca hiç sıkıntı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
@Semih Kartal güle güle kullanın :)
44 aynakol ile pek mümkün değil yarışlara katılmanız. Katılırsınız ama rahat olmaz sizin için. Millet 80 kadans çevirirken siz 100 kadans çevirirsiniz :snzdglsn:

Geri