Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletimin birkaç fotoğrafı (Rockrider540)

@Hasan28

Kesinlikle öneririm daha dün hidrolik fren yağı değişimi için verdim yarın almayı planlıyorum. Her türlü bakım onarım işini yapıyorlar. Fiyat performans olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca bisiklet dışarıda çok ilgi çekiyor ben Antalya gibi bisikletin çok olduğu bir yerde yaşıyorum kimse bir salcano veya krona gelip güzel bisikletmiş fiyatı ne kadar filan demiyor ama ben bisikleti aldığımdan beri sokakta 15 inden 40 ınına kadar bir çok kişi çevirip bisikleti sordu bence bu güzel bir his.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Aşkın Erkin
Scudo
@Tuncer I. selamunaleykum hocam bende almayi düşünüyorum ama fiyati fazla aanki sence 520 mi alinmali yoksa 540 mı

İyi günlerde kullanın bende xl bedenini kullanıyorum gerçekten dikkat çekici bir bisiklet kullanımında güzel almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu da benimki[emoji4]
0f382c9b82b6a105ab2b9c633d37f83f.jpg

@juba

Teşekkür ederim bir ay kadar oldu[emoji4]

@Sert79 bende almayi düşünüyor artilari ve eksilerini yazarmisiniz

• Beğen
@juba

Öncelikle kullanımı rahat bir bisiklet insanı fazla yormuyor üzerinde kullanılan malzemeler kaliteli zaten üzerinde başka bir markanın Amblemi olsaydı fiyatı iki katı olurdu diye düşünüyorum[emoji4] Bana selesi biraz sert geldi bi onu selleroyal sele ile değiştirdim birde direksiyonu beyaz yerine siyah olabilirdi bunun dışında fazla bir eksisi yok düşünmeden alabilirsin bence.

@Sert79 bende alacağım ama vites takımları düşük diye kararsız kaldım

• Beğen
@juba

Fazla birşey beklememek lazım bana sorarsan vitesler gayet güzel çalışıyor yanlız arada bir ayar yapmak gerekiyor tabi karar senin [emoji4]

• Beğen
@FatihÖzçetin

[emoji4][emoji4]

@Aşkın Erkin

Teşekkürler doğrudur üzerinde yol lastiği var[emoji4]

• Beğen
Geri