Burak Özaydıner
Üye
- Tepki
- 0
- Bisiklet
- Kron
Ağustos sonu gibi bisikletforum'a katıldım ve o günden itibaren her gün bir çok yazı okudum bisiklet için olan hevesim aldı yürüdü. Model bakmaya başladım forumdaki arkadaşlara sordum düşük bütçeyle başladım bütçem arttı ve son olarak bugün Ghost SE-1150 model bisikletimi hayatımda çalıştığım ilk işten kazandığım ilk parayla alarak güzel bi sabah yaşadım Bugün saat 16.00 gibi çıkıp turlamak istiyorum bakalım ilk deneyimlerimi paylaşacağım o zaman sizlerle. Son 6 yıldır bisiklete binmiyordum bugün sadece deneme amaçlı 300 400 mt sürdüm ve çok özlediğimi farkettim. İnşallah bundan sonra haftasonlarımı eymirde veya doğal güzellikleri olan yerlerde geçirmeyi planlıyorum Aradığım gördüğüm kadarıyla ankarada hep eymir'e gidiliyor başka bildiğiniz doğası güzel olan yerler varsa yazarsanız sevinirim Bisikletimin sabah çektiğim ilk fotoğraflarını paylaşıyorum sizlerle, arkadaki sarı vosvosum da 11 yıldır canım olan kardeşim değerindeki bir üyesi ailemizin Artık tüm yolculuklarıma vosvosumun arkasına bisikletimi bağlayarak gitmeyi planlıyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)