Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletimle merhabalar :)

Tepki
0
Bisiklet
Kron
Ağustos sonu gibi bisikletforum'a katıldım ve o günden itibaren her gün bir çok yazı okudum bisiklet için olan hevesim aldı yürüdü. Model bakmaya başladım forumdaki arkadaşlara sordum düşük bütçeyle başladım bütçem arttı ve son olarak bugün Ghost SE-1150 model bisikletimi hayatımda çalıştığım ilk işten kazandığım ilk parayla alarak güzel bi sabah yaşadım :) Bugün saat 16.00 gibi çıkıp turlamak istiyorum bakalım ilk deneyimlerimi paylaşacağım o zaman sizlerle. Son 6 yıldır bisiklete binmiyordum bugün sadece deneme amaçlı 300 400 mt sürdüm ve çok özlediğimi farkettim. İnşallah bundan sonra haftasonlarımı eymirde veya doğal güzellikleri olan yerlerde geçirmeyi planlıyorum :) Aradığım gördüğüm kadarıyla ankarada hep eymir'e gidiliyor başka bildiğiniz doğası güzel olan yerler varsa yazarsanız sevinirim :) Bisikletimin sabah çektiğim ilk fotoğraflarını paylaşıyorum sizlerle, arkadaki sarı vosvosum da 11 yıldır canım olan kardeşim değerindeki bir üyesi ailemizin :) Artık tüm yolculuklarıma vosvosumun arkasına bisikletimi bağlayarak gitmeyi planlıyorum :)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Hayırlı olsun bende yaklaşık 1 ay önce aldım güzel bisiklet :)

Teşekkürler Samet Bey. Sağolun E.Yavuz Bey ben de ilk izlenimlerimden memnun kalacağımı düşünüyorum. Tabiki Hüseyin Bey, bugün daha güzel fotolar yakalayabilirsem onları da ekleyerek Ghost sayfasına katılırım mutlaka :)

Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile cehenneme hoş geldiniz :)

Teşekkür ederim Dinçer Bey inşallah içinize sinen istediğiniz bir bisiklet edinirsiniz, Sağolun Barış Bey cehennem demeyin gözüm korkuyor :)

Hayırlı olsun..

Ghost kullanıcıları gittikçe artıyor forumda, güle güle kullanın.

Bu arada bugün bi 15 km gezip dolaşma fırsatım oldu tabi ultra kondisyonsuz halimle rampalarda baya zorlandım ancak bisiklet düzlüklerde resmen yükü aldı benden 15 kg ağırlığına rağmen düzlüklerde pedal çevirmedim desem yeridir aktı yürüdü çok memnun olduğumu söyleyebilirim düşünen arkadaslara ve hidrolik disk frenin de farkı inanılmaz, anlatılmaz yaşanır gibi bir durum :)

hayırlı olsun, vosvosun da güzelmiş bu arada:)

güle güle kullanın,bol pedallamalar :)

Hepinize çok teşekkür ederim :) bisikleti beğendim beğenmesine de ağır olmasi biraz kafama takılıyor bakalım nasıl olucak bi arkadaşımda gördüm mtbsine çamurluk port bagaj falan takmış çok hoşuma gitti ben de öyle bi şey düşünüyorum hatta selemi degistirecegim inanılmaz rahat bir sele var ancak biraz ağır, korkuyorum bisikleti daha da ağırlaştırmaktan :)

Geri