Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

Çok hoş bir bisiklet olmuş. Böyle özenle ve zevkle toplanmış üst düzey bisikletleri görmek çok hoşuma gidiyor. Güzel günlerde ve mutlulukla kullanmanız dileğiyle...

Bu arada teker takımlarınızın lastiksiz ağırlıkları nedir acaba ?

Scudo
@Mutlu Çelimli

Gerçekten bisikletin hakkını vermek ne demek?

Başlığın konusu dışında mesajlaşmayı ve bunun süreklilik arz etmesini DOĞRU bulmuyorum..

Özel Mesaj tuşunu ise kolaylıkla bulabiliyorum.
Bulunmasını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
@ikidiriki

Ne yalan söyleyeyim verilirken görmüşlüğüm var ama neredeydi halen hatırlayamıyorum

Gerek komponent gerek kadro seti ve de jant seti diyeyim kesinlikle cok orantili bicimde toplanmis..Kesinlikle kusursuz tam bir asfalt olum makinesi olmus..:)
Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle..

hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet bende izmirde yol bisikletine biniyorum belki bir gün antreman yaparken karşılaşırız.. :)

@berk öndül

Berk'ciğim.. senin binmediğin kalmadı ki zaten.. :D
MTB'den, tur bisikletine geçtin.. budur dedin.. :rolleyes: arada bizle dağa çıkmaya yeltenir, içindeki dağ bisikletçisini uyandırmaya çalışırken ;) bir de baktık.. :eek:
Yarış Bisikletçisi oldun.. :)

Kısaca, senin şu geniiiş segmentinden ötürü, bu bisiklet ve bisikletçisiyle karşılaşman daha olası görünüyor.. bizden çok selam ilet, her zamanki kibarlığınla tut kolundan getir de.. bir tanışalım.. gül, karanfil bir şeyler verelim...

@Sencer KAN

Bu ne ipe sapa gelmez mesaj diyecem. konuyla ilgisi yok polemik başlatma diyeceksiniz. :(

Gerçekten hakkıyla toplanmış bir yol makinası,

Emin olun bütün temennim o kadroda bir çizik olmaması :)

Kazasız belasız bol keyifli Hakkıyla ( artık ne demekse ..! ) Pedallamalar dilerim :)

Gül vermek isteyen sayın "User",

Yeter artık mesaj kirliliği yaratıp bu güzel bisikleti kirletme :/ ..

İdare eder , güzel yani, çok güzel yani , harika , mükkemle yani. Güle güle bin yani artık :)

İyi dileklriniz için teşekkürler.

@Doruk ÖZTÜRK

Çok teşekkürler. Ama 6,5 değil 6,85 geldi net :)

AFC markalı parçalar gördüm sitede bu vidalar ile bisikletimi dahada hafifletmem mümkün olurmu.

Vede bu parçaların dayanıklılığı ne düzeydedir??

sanıyorum sen titanyum vidalardan bahsediyorsun...şöyle ki o vidaların tanesi yanlış hatırlamıyorsam 3 g. civarıydı, yanılıyor da olabilirim. gidon montajında 4 adet vidayı tarttığımda 11- 12 gr. gelmişti diye hatırlıyorum. daha hafifini bulduysan haberim olsun. bir de skeeverslerden de 80-100 gr atabilirsin....token veya kcnc bulunabiliyor türkiyede bisikletçilerde veya yurt dışı siparişi ile de olabilir.

Bu bisiklet daha nasıl hafifler deseniz ilk yapmanız gereken frenleri değiştirmek olmalı. KCNC nin ön/arka 160gr lık frenleri mesela, buradan rahat 200gr gider :)
Sonrasında sele ve sele borusu. Sele olarak Selle Italia C64 olabilir ve 100-120gr lar civarında bir sele borusu... buradan da 160gr gider. Ardından gogogo nicli arkadaşın dediği gibi teker mandalları. Çifti 44 gr gelen kcnc ler çok başarılı ve sağlamlar güvenle kullanabilirsiniz ve 80gr hafiflersiniz. Vidalarla bir 50gr daha alın size yarım kilo gitmiş :)
Bu arada bisikletiniz cidden çok güzel görünüyor güle güle binin.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
ben buna bisiklet demem bu tam asfalt makinası bu ne böle çok dehşet bişe güle güle kullan

@gogogo

Alu vidalar galiba afc ler ve tanesi 1 ila 2 gr arasında değişiyor.

Hatta jant millerinin ikisinin çiftinin ağırlığ 24 gr diye belirtilmiş.

Ama ne kadar güvenli bilemiyorum...

@Güney Tuncer

Çok teşekkürederim yorumlarınız için.

Önümüzdeki zamanlarda düşüneceğim.

Bu bahsettiğiniz değişiklikler ile 500 gr birde ultegraları red ile değiştirdiğim zaman yaklaşık 300-400 gr ile bisikleti 6,1-6 sınırına indirebilirim.

Aslında bukadar ağırlık takıntım yoktu fakat yukarıda yazılan bazı yorumlardan sonra birazdaha takıldım bu konuya.

Ve bu bisikleti bu kadro ile 6 kilo sınırına çekeceğim :)

Tekrar teşekkürler keyifli sürüşler diliyorum.

evet sram red son fransa yarısının şampiyonu
campognolo super record setle kıyaslama yapıldıgında bazı parcaların daha hafıf cıktıgını gordum..

sele olarak;
http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/21974.jpg

selle italıa cx zero teknologika
fıyatı bıraz tuzlu ama
agırlıgı;85 gr

ve ultra hafıf parcalar ıcın alman bır marka onerebılırım;

lınki

(link)

Geri