Enis Avcı Aktif Üye Kayıt 25 Temmuz 2012 Mesaj 118 Tepki 14 Şehir izmir Bisiklet Carraro 23 Ağustos 2013 #1 Arkadaşlar yeni bir gözlük alıcağım.Decathlonda bir gözlük gördüm ayrıca %50 indirimde acaba tavsiye edermisiniz.Linki verdim. (link)
Arkadaşlar yeni bir gözlük alıcağım.Decathlonda bir gözlük gördüm ayrıca %50 indirimde acaba tavsiye edermisiniz.Linki verdim. (link)
Adem Demir Aktif Üye Kayıt 6 Şubat 2013 Mesaj 130 Tepki 14 Şehir istanbul Bisiklet Focus 23 Ağustos 2013 #2 Geçen hafta baktım bu gözlüklere gidip denedim ve almadım yani ben beğenmemiştim. Görmeden almamanızı tavsiye ederim. Tepkiler: Enis Avcı
Geçen hafta baktım bu gözlüklere gidip denedim ve almadım yani ben beğenmemiştim. Görmeden almamanızı tavsiye ederim.
aliaslan Üye Kayıt 29 Haziran 2013 Mesaj 20 Tepki 6 Şehir ankara Bisiklet Corratec 8 Eylül 2013 #3 ben 3m kuulanıyorum hem çok kaliteli hem fiyatları uygun mdelleride güzel
M Mert C. Forum Bağımlısı Kayıt 14 Ağustos 2013 Mesaj 1.582 Tepki 402 Bisiklet Salcano 8 Eylül 2013 #4 denemediğimden ürün hakkında fikrim yok o yüzden tavsiye edemem. ancak bütçe konusunda sıkıntınız yoksa Oakley'in istediğiniz modeli iyidir, hangi modeli alırsanız alın.
denemediğimden ürün hakkında fikrim yok o yüzden tavsiye edemem. ancak bütçe konusunda sıkıntınız yoksa Oakley'in istediğiniz modeli iyidir, hangi modeli alırsanız alın.