Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Katlanır Bisikletim Dahon D8

Kaç kg kadar taşır 105 deniyor ama..115 kg taşıyan katlanır varmıdır acaba?önce kilo mu vermeliyim yoksa bisikleti alıp mı kilo vermeliyim

Scudo
@Mokokok taşır 115 de. 105 güvenli ve sağlam kalma üst sınırı. Yani 80 Kilo ile bozuk yolda bisikleti darbelere mahsur bırakmak ile 115 Kilo olup temiz yolda sürmenin farkı bence yok.
Ama zaten bisiklet alırsanız hızla Kilo da verirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mokokok
@Mokokok Ben dahon vitesse d8'i ilk aldığımda 110 kg idim. Herhangi bir sorun olmadı. Şu an 104'üm. Bence vakit kaybetmeden alın, Zamanla ideal kilonuza da düşersiniz ;)

Tşkler arkadaşlar moral veren görüşleriniz için..sevgiyle kalın

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Hayırlı olsun geçtiğimiz Cumartesi aynı model aynı renkten aldım kesinlikle oturma pozisyonu ve gidişi mükemmel. . .ilk işim çamurlukları ve bagajını sökmek oldu yağmurda kullanmayacaksanız çok daha şık spor duruyor. . .

@UnHoly
Keyifli sürüler olsun..kazasız belasız kullanın..[emoji5]

• Beğen
Tepkiler: UnHoly
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Aramıza hoş geldiniz.

• Beğen
Arkadaşlar Abiler yeni olduğum için konu açamıyorum size bir şey danışmak istiyorum Vitesse D8 sarı renk olan bisikletimin vites ve fren kablolarını çok kaba buluyorum renk olarak değiştirmek istiyorum görselleri yükledim fikirlerinizi bekliyorum. . .

Dosyalar

• 1000806_DE_dahon+vitesse+mango1.jpg
    1000806_DE_dahon+vitesse+mango1.jpg
    170,8 KB · Okunma: 102
  • 73673004_2_1000x700_dahon-eco-c7-folding-bike-upload-photos.jpg
    73673004_2_1000x700_dahon-eco-c7-folding-bike-upload-photos.jpg
    103,3 KB · Okunma: 96
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    47,2 KB · Okunma: 89
  • Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    30,9 KB · Okunma: 88
  • Beğen
Tepkiler: Mokokok
@UnHoly
Yeşil süper gider ama çok da kişisel bir seçim..

• Beğen
Bence siyah iyi. Sarı siyah güzel de bir kontrast uyumu yaratıyor. İlla değişmek gerekirse de az açık bordo yine yakışır

• Beğen
Şu an araştırma aşamasındayım acelem yok yavaş yavaş çeşitli eklemeler yapmayı düşünüyorum kablolar için ağırlıklı renk turuncu yada kırmızı düşünüyorum bakalım huyum gereği bir şeye standart stock haliyle binmeyi sevmiyorum illaki farklı bir yerleri olmalı düşünce aşaması ileride yapılacaklar listesi

Dosyalar

• Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    54,8 KB · Okunma: 63
  • Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    43,4 KB · Okunma: 59
  • Ekran Alıntısı4.JPG
    Ekran Alıntısı4.JPG
    41,1 KB · Okunma: 58
Ankara'da gün boyu yağmur yağdı. Ben de bisikleti yağmurda test edeyim dedim.
Frenler müthiş tutuyor. Dahası lastikler.oldukça iyi, en ufak bir kayma olmadı. Hatta özellikle hızlanıp lastiği kaydırmaya çalıştım. Yok olmuyor.
Kayma falan yok. Güven verdi bana...

güle güle kullanın çok yakışıklı bir bisiklet bu :D
MU D8 modelini beğeniyordum en çok ama bunu gördüğümden beri favorim bu.
Çok gidip gelmiştim alıp almamak konusunda.

• Beğen
Aylardır Tunalı'ya gitmemiştim.
Çünkü arabayla gidip park yeri bulamadan döndüğüm olmuştu.
Ankara'nın güzel yeri ama gidilmeyince çok kötü.
Neyse ki katlanır bisiklet buna da çare oldu. Gerçekten de şehirde katlanır bisiklet IMG-20151108-WA0008.jpg özgürlükmüş!
Oraya gitmek, biraz yürümek ve istediğin bir kafeye girip sıcak bir şeyler içmek!

Merhaba. D8 bisikletimin sele pompa kapagini kaybettim. Nereden bulabilirim ya da ne uydurabilir oraya?

@thor14 Oraya bir şey uyacağını sanmıyorum, Aslı bisiklet ile iletişime geçin belki temin edebilirler....

Epey bi yeri aradim. Pompali Sele borusunu satiyorlar. Bu kadar hayati oneme sahip parcanin yedeginin olmamasi da cok kotu.

Bu alet nasıl bu derece hızlı anlamıyorum.
Geçen yarış bisikletimle 67km yol yaptım, 51km azami sürate ulaşmışken bugün katlanır bisikletle hiç de kendimi yormadan annemleri ziyarete geldim. Strava azami hızımın 54.7km olduğunu söylüyor.

@Ahmetgitar
Gerçekten şaşırtıcı.Bir soru; kilitli pedal kullanıyor musunuz?

Geri