Scudo Sports

Yeni Makinem 2010 Mondraker Factor 2.4.7 LSR

Abi buna marka koymak pek hoş olmaz resmen kendin bisiklet yapmışsın :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Scudo
@Murat Cömez Abi :) saygılar, sayende oldu hepsi. Dört gözle Downhill'imi bekliyorum :)

Bu arada söylemeyi unutmuşum ve umarım uyarmak için geç kalmamışımdır. Bisiklet üzerindeki beyaz MT15 jantlar standart değiller arkadaşlar, MT15 normalde orta ve sert arazi koşullarına çok dayanıklı bir tel yapısına sahip değil giriş seviyesi bir jant setidir. Bisikletle renk uyumunu yakalamak istediğimden dolayı satın aldım ancak gene @Murat Cömez abimizin uyarmasıyla biraz revizyona gittim :)
O nedenle enduro/trail yapısına uygun kalın siyah tel ve tel kafaları satın alınarak yeniden örüldü.
Fotoğraflara bakıp ben de full süspansiyonuma MT15 alıp araziye dalayım diye düşünmeyin, her binişten sonra akort yaptırmanız gerekebilir. :)
Teller standart tellerden daha kalındır dikkatli bakarsanız.

bisikletiniz çok güzel kazasız belasız kullanın.şu amortisörlerdeki korumalık işe yarıyor mu?bide nerden temin ettiniz acaba?

@valento Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size çok sağolun.

Ön süspansiyonda bacaklarındaki korumalar keçelere toz, çamur vb. dış etkenlerin ulaşmasını engelliyor bu sayede daha uzun süre temiz kalmasını sağlıyor, yıpranmasını geciktiriyor.
Özellikle benim gibi asla asfalta teker değdirmeyenlerdenseniz, ormanda çamur, toz, küçük çam dikenleri gibi bir sürü unsur o bölgelere ulaşıp yerleşiyor. koruyucuyu e-bay'dan aldın, çifti 1 dolara satılıyor ve ücretsiz kargo ile geliyor. alırken 3-4 çift almanızı tavsiye ederim. Yırtıldığında değiştirip kafanız rahat devam edebilirsiniz. Ayrıca çok fit değil ürün o nedenle gerdirip plastik kelepçe ile tutturursanız daha sağlam duruyor.

İlgi ürün linki şudur (link)

Eğer ortada duran race face çamurluktan bahsediyorsanız, o daha çok estetik görüntü veren bir parça, onun da fiyatı kargo ile beraber yaklaşık 80 liraya geliyor. 3 ayrı boyda satılıyor, small (80-120mm , medium (120-160mm) ve large (160-203mm) olarak.

İlgili link ise şudur : (link)

Umarım yardımcı olabimişimdir.

İyi pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: valento
ilginize teşekkür ederim:)verdiğiniz linke bakıcam.sizede iyi pedallamalar:D.dikkat edin kendinize downhill yaparken.

• Beğen
@Mağdurkullanicı valla kadronun ön üçgeni hariç kalan herşeyi ben birleştirdim :D haklı gibisiniz

@Halilibrahim Hayırlı olsun.
Şimdi bol engebeli ve uçmalı dağ yolları sizi bekler :D
Kazasız belasız pedallayın insallah:harika::harika:

• Beğen
@Emre Yönlüer Emre hocam, Çok teşekkürler.
Bu kızla orman, orta arazi şartlarında sürüşler ve trail tarzında antremanlar yapacağım trail tarzında, çünkü iki süspansiyonu da kilitlenebiliyor bu sayede arazilerde dik yokuşları çıkabiliyor ve eğimleri tırmanabiliyor.

Makinenin hası ise T9, Summum Pro Team, o da ne zaman gelecek tam net tarih bilmiyorum 1-2 ay'ı var diye düşünüyorum :(

Ama hepsinden öte en önemli ayrıcalıkları bisikletlerin Türkiye'de marka - model olarak tek oluşları. Bu gerçekten çok ayrıcalıklı hissettiriyor insana kendini :)

@Murat Cömez

Abi inanmayanlar için yapacak birşey yok :) Onlara ingilizcede "HATER" diyorlar :D hiç birşeyden memnun ya da mutlu olmayıp, herşeyden nefret ediyorlar. :)

http://agileleanlife.com/wp-content/uploads/2015/06/HatersCool.jpg

@Halilibrahim Hayırlı olsun hocam, aldığın yeni downhill de güzel görünüyor. Arka arkaya bir all mountain bir downhill yaptın, artık bugün hangisine binsem diye düşünüp durursun :) Ankara'da parkur durumları nasıl, downhill yapabileceğin parkurlar mevcut mu?

• Beğen
@ratm Ankara'da @Burak uzun ile beraber Dh/fr yapan bir kaç kardeşimiz var, Ankara'nın her yeri dağ tepe hocam bir de, biraz kazma, kürek ile parkur yaparız, herkesde araç var araçlara 3-4 arkadaş doldurur çalıştırırız :D :D lahmacun bile yeriz :D

Son ağırlık bu gibi :) Full süspansiyon için fena sayılmaz. Jant setini de değistireceğim XT seti tamamlamak adına Xt Jantlarla. Biraz daha düşer gibi.tmp_23113-IMG_20160302_2135131659194033.jpg

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
hayirli olsun massallah kazasız belasiz gunlerde kullanmaniz dileğiyle.

• Beğen
Geri