Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni nesil tamir standı

Scudo
barın bi başına üç ayak, diğer başına da demirden bi çatal (v gibi ) koydun mu tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
aslında barın yere bakan kısmına uygun boyutta ağırlık plakası takarsanız yüzey alanı genişliyceği için daha dengeli olur bence bisikletede temas eden yerine 0.5 kiloluk plakardan koyup üstünü sarabilirsiniz kadroyu çizmemesi için

@Bianchi tdl 1300
Değil zaten :D Vites ayarı yaparken yardımcı oluyor o da bana yeter

• Beğen
Tepkiler: Ekinbke
@Bianchi tdl 1300
Stand saf çelikten yapılma ve üzeri krom kaplama , 30 kilo kapasitesi var bence gayet sağlam duruyor :D

@GLN benim sağlamlıktan kastım şu,bisikleti hiç bir yere yaslamadan sadece bu stand üzerinde tutamamak.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Tamir standı almak istiyorum. Bu standlardan hangisini tavsiye edersiniz? Boyu kısa olsun istemiyorum eğilmek belime iyi gelmiyor 180cm boyum var.
(link)
(link)
(link)
(link)

Tamir standı almak istiyorum. Bu standlardan hangisini tavsiye edersiniz? Boyu kısa olsun istemiyorum eğilmek belime iyi gelmiyor 180cm boyum var.
(link)
(link)
(link)
(link)

(link) kullanıyorum. Sağlam ve tok bir ürün. Fiyatı da çok uyguna denk geliyor bence.

(link) kullanıyorum. Sağlam ve tok bir ürün. Fiyatı da çok uyguna denk geliyor bence.
Fiyatı çok iyimiş. Boyu uzun mu?
Düzenleme evet uzunmuş. Peki yalpalanma yapıyor mu? Eksik bir yanı var mı?
1706254347937.png

Hayır yapmıyor. İstersen yeri sabitlersin. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Bisikleti dik, ters veya normal astığımda her türlü sağlam tutuyor.
Teşekkür ederim sipariş verdim şimdi.
1706256540286.png

Hayırlı olsun. Aklına takılan bir durum varsa foto video atabilirim.
Teşekkür ederim. Montaj işlemi uğraştırıcı mı? Evde yer yok o yüzden kullanacağım zaman açıp kapatmam gerekecekte.

Teşekkür ederim. Montaj işlemi uğraştırıcı mı? Evde yer yok o yüzden kullanacağım zaman açıp kapatmam gerekecekte.

hemen hemen demonte çıkıyor. Benim de sürekli açık değil. İşim olduğunda açıyorum. Sonra kapatıyorum koyuyorum kenarı. Yer kaplamıyor.
@StanicEnemy

Dosyalar

• IMG-20240126-WA0009.jpg
    IMG-20240126-WA0009.jpg
    40,9 KB · Okunma: 88
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Ben de sipariş geçtim şimdi bu fiyata alınır

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Benim bile bi ağzım sulandı alsam mı diye... Neyse sınırdayım zaten 4 ürün geliyor. Şimdi takılır makılır hepsi.

Geri