(link)@-Deniz- Nedir bu gelen 4 bebiş?
Benim bile bi ağzım sulandı alsam mı diye... Neyse sınırdayım zaten 4 ürün geliyor. Şimdi takılır makılır hepsi.
(link)
(link)
(link)
(link)
Günlük kullandığım bisiklette gidonu değiştirmeye karar verdim de. Daha bir dik oturuş ve daha fazla tutuş pozisyonu için gerekli malzemeler. Haliyle fren ve vites kabloları da uzadı. 660'dan 800'e geçti gidon. Hidrolik hortumuna uç yapmak için de listedeki aparatı söyledim. 15 gündür bekliyorum gözlerim yollarda 😢
Paket halinde mi sayılıyor abi 5 ürün? 5 Paket mi yani? Yoksa 5 ürün mü? Ben o konudan emin olamıyorum. Boynuzları bile çift saysalar 5'te takılıyorum 😂 Bir de geldiği gün mü gümrüğe giriş yaptığı tarih mi geçerli? Aralarında bir ay olması gerekiyor mu? Yoksa 1 şubatta kotam yenileniyor mu?4 ürünün en az birinin bu ay içinde gelecekleri kesinleşse alınabilir, nasılsa gelecek ayın kotasına girecek.
Bike-Discount'tan gelenler tek parça gelmiyor mu?
Paket halinde mi sayılıyor abi 5 ürün? 5 Paket mi yani? Yoksa 5 ürün mü? Ben o konudan emin olamıyorum. Boynuzları bile çift saysalar 5'te takılıyorum 😂
Paket halinde mi sayılıyor abi 5 ürün? 5 Paket mi yani? Yoksa 5 ürün mü? Ben o konudan emin olamıyorum. Boynuzları bile çift saysalar 5'te takılıyorum 😂 Bir de geldiği gün mü gümrüğe giriş yaptığı tarih mi geçerli? Aralarında bir ay olması gerekiyor mu? Yoksa 1 şubatta kotam yenileniyor mu?
Not: Biraz konu başlığından uzaklaştık kusura bakmayın.
Ayın başıyla sonu arasında gümrükten geçen 5 paket. Paketteki ürün sayısından bağımsız.
Benim tek pakette aynı çeşitten çoklu ürün rekorum 10 -ki takılmasını beklerdim, biri asıl biri yedek olsa gerisi bireysel ihtiyaç değil-, aynı pakette farklı ürün çeşidi rekorum 16. Bunların 6'sı aynı ürün (çakar led), 6'sı forma (3 desende 2'şer tane, renk/desen farkı olmasa hepsi aynı ürün), 2 aynı içlik, 2 de tek tek ürün.
Boynuzları ayrı ayrı sayamazlar zaten, aynı ambalajda sağlı sollu çift olduklarını anlarlar. Ambalaj içinde değil de açık olarak kargo paketinde de değildir herhalde.
Gerçekten sanırım dediğiniz gibi. Her şey keyfi.Bunu bizim gümrükçüye sordurmuştum.
Tek paket içinde ne kadar olduğu önemli olmayabiliyor. Adına gelen gümrük faturası&sevk irsaliyesi önemli demişti. Ama o da emin olamıyor gümrük memurlarının keyifleri nasıl isterse öyle olur demişti.
Buna göre zaten rakamla 5 sınırı biraz gümrük memuru inisiyatifine kalıyor gibi duruyor abi. Sınırları zorlamışsın 😅
Epey az yer kaplıyormuş.hemen hemen demonte çıkıyor. Benim de sürekli açık değil. İşim olduğunda açıyorum. Sonra kapatıyorum koyuyorum kenarı. Yer kaplamıyor.
@StanicEnemy
Amazonla sıkıntı olmaz muhtemelen de ben neredeyse 20 gündür dhl bekliyorum Almanya'dan. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.Şimdi kargo takibi yapayım dedim ürün Almanya dan geliyormuş. Ben Çin vb gibi ülkeden gelir zannettim. Almanya dan gelmesi her zaman daha iyidir diye düşünüyorum.
314186 dosyayı görüntüle
Bu standi almanyadan kaca aldin??Fiyatı çok iyimiş. Boyu uzun mu?
Düzenleme evet uzunmuş. Peki yalpalanma yapıyor mu? Eksik bir yanı var mı?
314166 dosyayı görüntüle
Amazonla vergi ve kargo dahil 2700'e geliyor.Bu standi almanyadan kaca aldin??
Amazonla vergi ve kargo dahil 2700'e geliyor.
Deneme üyeliği bile olsa Prime hesaplarda o aradaki 975.42 TL'lik kargo ücreti alınmıyor.
314189 dosyayı görüntüle
2126,69 + 558,37 = 2685,06 TL
aynı şeyi satan çok fazla şirket var. aynısının farklı markasını kullanıyorum ve kesinlikle memnun değilim.Fiyatı çok iyimiş. Boyu uzun mu?
Düzenleme evet uzunmuş. Peki yalpalanma yapıyor mu? Eksik bir yanı var mı?
314166 dosyayı görüntüle
aynı şeyi satan çok fazla şirket var. aynısının farklı markasını kullanıyorum ve kesinlikle memnun değilim.
ilk sorun yüklüyken 15 kiloya yakın olan dağ bisikletim, ayakları yeterince açmayınca bisikletin ağırlığı yan yatırmaya yetiyor. bisikleti sabitlediğiniz yerin ileri geri ayarı var fakat bir tık ileri iterseniz aynakolu çeviremiyorsunuz.
ayakları tam açınca boy kısa, boyu uzun tutarsanız bisikleti kendinize doğru daha yakın ayarlayamıyorsunuz.
ikinci sorun yan, ileri vs gibi ayarları sabitlemek için kullanılan plastik kısım. çok sert, eldiven olmadan sıkmak oldukça zor. bisiklet ağırsa zaten çıplak elle düzgün sıkamıyorsunuz. eliniz acıyor. ciddi sıkmazsanız da bisikletin ağırlığı ne tarafta ise o tarafa kayma yapıyor.
ben hiçbir zaman memnun olmadım, geniş bir yerde kullanıyorsanız belki daha pratik olabilir fakat dar yerde işkence.
bir başka sorun ise bisiklet sabitleme noktası, kadrodan sabitlemeyi düşünüyorsanız ve güncel bir kadro kullanıyorsanız kadro boyu sabitleme noktasına tam oturmuyor. kadro borunuz yuvarlak değilse sele borusundan sabitlemeyi tavsiye ederim. nereden sabitlerseniz sabitleyin araya kesinlikle bir iç lastik vs ekleyin.
o kadar pratik değil, ben kesinlikle memnun değilim. sabitlemesi ayrı bir dert, kullanması ayrı bir dert. benim bisikletim 12 küsür kilo, bu şeyin üzerinde vites ayarı yapmıyorum çünkü aynakol dönmüyor. aynakolun dönmesi için sabitleme parçasını kendime doğru çekmem gerekiyor, çekersem de bisikletin ağırlığı tam sınırda oluyor ve en ufak bir dokunmada yan yatıyor.
iyi bir bisikletiniz varsa bulaşmayın, biraz daha bütçe ekleyip düzgün bir modele geçin. benim kullanım senaryom dar bir yer. sürekli kullanmayı düşünüyorsanız bir süre sonra kullanmayı bırakıyorsunuz ki tecrübem bu yönde.
yükseklik neyse de bisikletin maşa tarafına ya da sele tarafına eğilmemesi için ayar koluyla bayağı uğraşıyorsunuz. ayar kolay da o kolu yeterince sıkmak zor. sürekli yükseklik ve yan ayar ile uğraşırım diyorsanız uzak durun, yok ben bir defa ayarlarım daha da dokunmam diyorsanız siz bilirsiniz.
başka bir sorun ise bisiklete bu şey üzerinde ayar yapmak o kadar kolay değil, açısı yetersiz olduğu için boğuşuyorsunuz. bu arada kutudan çıkar gidonu düz sabitleme şeyi de berbat.
çok ihtiyacım olmadığı sürece kullanmıyorum.