Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Oyuncagım Diamondback XTS MOTO'(r) *Son Fotograflar Sayfa 6'da*

bununla artık kaç metreden atlıyorsunuz gerçekten merak ettim. :) çok dikkatli olun ayrıca motor gibi duruyor. kazasız belasız iyi sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
Scudo
Valla son hali gerçekten çok güzel olmuş... Gidon değişikliği bir anda havasını değiştirmiş bisikletin, eh zaten amoeba gidonda bu bisiklete pek yakışmıyordu:) Hayırlı olsun. Artık foto- video beklentilerimiz daha da arttı.

• Beğen
yalnız bu kadro freeride kadro dh kadro değil bildiğim kadarı ama olsunda böyle olsun çok güzel olmuş jantlar kadro renk v.s. uyumu harika güle güle kullan arkadaşım

saygılar

@veynah

Arkasının 180mm calıştığını düşünürsek bu günün şartlarında all mountain diyemeyeceğimiz kesin.Freeride - light freeride aralığında diyebiliriz.

• Beğen
Manyak bişi bu ya :D

Harika..

Kazasız belsasız kullanman dileğiyle.

• Beğen
@Tolga Erçetin

tolga saol konuyu hortlattın için :D
bisikletim hakkında yorum yapan herkeze allah daha iyilerini versin
bu arada bisiklet için all mountain veya Freeride - light freeride diyen arkadaşlar olmuş saygı duyuyorum ama bu bisiklet yeri geliyo dh oluyo yeri geliyo xc oluyo yeri geliyo yol bisikleti oluyo kısaca bacaklar çeviriyorsa sorun degil ;)

Evet yeri geldiğinde Karagöl'ü çıktığını ve dönüş yolunda düz asfalt yolda 30'un altına düşmeden bi' 25-30 km sürüldüğünü gördüm. :D

• Beğen
elcikleri nereden aldınız,tam aradığım elcik. lock sistemli hemde kırmızı :)

Tek kelimeyle süüüüüüüper inşallah Konyaya gelirsinde beraber bir downhill yaparız seni böyle bir canavar tolpadığın için kutlarım:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Geri