Direkson ( apaçi dili ile yani gidon ) da şu sekilde, yada Pilot kabinimiz diyelim .
"_Kaptan kirk güvertede yabancı cisim tespit edildi efenim ."
"Su borusu o gerizekalı kimsin sennn"
@mariokaldato Cumhur Ağabey, hayırlı uğurlu olsun.
Güzel olmuş, yine bir bisiklete daha şans verdin.
Eline emeğine sağlık.
Meşhur duvarın (klasikçiler duvarı) önünde foto bekleriz.
@hamlet2006
Ehehe aynen musait bi anda metro istasyonunda cekip finale erdircem insalllah
@Fixie Cem
Tesekkurler
@a.f.k.
Ahahah dostum newvintage dusunsem döşerdim karbonlari ama bunu yilina gore toparladigimdan kendi orjinal gidonunu kullandim . cok rahat ve ergonomik bir kürek sapi keh küh
@mariokaldato namı diğer yanar doner. Nokia 6110 gelir aklima hep boyle yanar doner renklerde. Super telefondu. Bu bisiklete de super olmus yanar doner.
Aslında belliydi biteceği ama sonunda ayakta gördüm ya ölsem de umursamam sanırım [emoji28] O değil de, bitti mi? Bitti değil mi [emoji23][emoji23][emoji23]
@mariokaldato bence de bir mesaj: "Cumhur gidici, bir gözü toprağa bakıyor, artık ona iyi davran, son günlerini mutlu geçirsin bari gariban!" der gibi sanki.
O piskeleti sürmek de ne keyif verir şimdi... Bisiklet akiyodur yolda maşallah Abi piskelete iyi bakta aman tadımız kaçmasın hahahah semer de hala toprağa hasret
@Anıl Erdoğan
O degilde bisikletcide mtb ci cocuklar bisikleti eliyle kaldirinca şoka girdiler. Celik bi bisiklet nasil bu kadar hafif olur diye kafalari karisti. Kapitalizm oyle iste sana agir bisikleti satar, hafifletecem diye servet harcarsin Ben bunu shimanonun en agir vintage setlerinden "stx" serisi ile toplamama ragmen 11 kilo gibi enfes bir rakamda ayaga kalkti. En ufak hafifletme kafasina dahi girmedim ustelik
@mariokaldato 11 çok "enfes" bir rakamdır kendileri, hele o 12 yok mu 12, ooo o bir "şahane", hele de 13 var ya 13 tadından yenmez "harikulade" bi rakamdır, adeta bir "ballı lokma tatlısı"! "Enfes" rakamlarını sevsinler senin, "enfesmiş", pehhhh!