mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.509
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Selam arkadaşlar ;
Yine yeni yeniden bir retro pisiklet macerasına umarsızca daldım ( "Yine ,yeni, yeniden " de nedir la ? Yeni Türkü şarkisi gibi )
Biliyorsunuz 2017 de fikir babası ve sponsoru olan Murat Çömez kardesımin yardimları ile yine 90 lara ait bir Alman tankı restore etmiştik
Aha konusu burada :
"Çömez'ce" Mercedes Benz Restorasyonu
Pisüklet de aha budur ;
Sonrasında çocukluk arkadaşıma yine 90 lardan bir adet Amerikan Eagle Atb toplamıştık, full cromoly idi , pedalsız ham hali 10. 5 kilo idi ...
( All train bike yani her yola gelen düz maşalı mtb de denebilir )
Onuda tur bisikleti kafasında topladık ,o ayrı konu.
Konusu aha burda ;
Lhttps://www.bisikletforum.com/konu/1995-model-tur-bisikleti-projem-cocukluk-arkadasima.152583/
Bisiklet te aha budur.
Sonrasında anladım ki bizim @Murat Cömez reis bu işe boşuna kapılmamış. Gercekten insan tekrar biseyler ortaya çıkarmak istiyor , bundan keyif aliyor.
Geçen gün forumdan Gemlik'li Orhan abimizin 90 lara ait bir kona mtb yi takas usulu aldığını öğrendim.
Üstüne sohbetler ettik. Nasıl ayağa kaldıralım , neler yapalım gibisinden.
( Kendisi çok tatlı, Bromton sahibi , değerli bir büyüğümüzdür )
Kendi bisikletimmiş gibi heyecan duydum inanin bana.
Sonrasında Orhan abi bombayı patlatti ve bana hediye etti sağolsun
Allah razı olsun tekrardan.
Simdi ufaktan ufaktan bisikleti ayağa kaldırmak istiyorum. Cunku buda cromoly ve el yapımı bir bisiklet.
Donanimlari, jantlari , lastikleri her birseyi var makinanin. Komple bi inceleyip karar verecegim proseslerin işleyişi hakkinda.
Neyse simdi sizi bodrumda yatan bu yavru ile baş başa bırakıyorum.
Ufak ufak bseyler yapicaz inşallah. Ama kesinlikle ilk yapacagim sey kadroyu guzelce boya sökücü ve zimparalar yardimi ile temizlemek..
Sevgiler
Yine yeni yeniden bir retro pisiklet macerasına umarsızca daldım ( "Yine ,yeni, yeniden " de nedir la ? Yeni Türkü şarkisi gibi )
Biliyorsunuz 2017 de fikir babası ve sponsoru olan Murat Çömez kardesımin yardimları ile yine 90 lara ait bir Alman tankı restore etmiştik
Aha konusu burada :
"Çömez'ce" Mercedes Benz Restorasyonu
Pisüklet de aha budur ;
Sonrasında çocukluk arkadaşıma yine 90 lardan bir adet Amerikan Eagle Atb toplamıştık, full cromoly idi , pedalsız ham hali 10. 5 kilo idi ...
( All train bike yani her yola gelen düz maşalı mtb de denebilir )
Onuda tur bisikleti kafasında topladık ,o ayrı konu.
Konusu aha burda ;
Lhttps://www.bisikletforum.com/konu/1995-model-tur-bisikleti-projem-cocukluk-arkadasima.152583/
Bisiklet te aha budur.
Sonrasında anladım ki bizim @Murat Cömez reis bu işe boşuna kapılmamış. Gercekten insan tekrar biseyler ortaya çıkarmak istiyor , bundan keyif aliyor.
Geçen gün forumdan Gemlik'li Orhan abimizin 90 lara ait bir kona mtb yi takas usulu aldığını öğrendim.
Üstüne sohbetler ettik. Nasıl ayağa kaldıralım , neler yapalım gibisinden.
( Kendisi çok tatlı, Bromton sahibi , değerli bir büyüğümüzdür )
Kendi bisikletimmiş gibi heyecan duydum inanin bana.
Sonrasında Orhan abi bombayı patlatti ve bana hediye etti sağolsun
Allah razı olsun tekrardan.
Simdi ufaktan ufaktan bisikleti ayağa kaldırmak istiyorum. Cunku buda cromoly ve el yapımı bir bisiklet.
Donanimlari, jantlari , lastikleri her birseyi var makinanin. Komple bi inceleyip karar verecegim proseslerin işleyişi hakkinda.
Neyse simdi sizi bodrumda yatan bu yavru ile baş başa bırakıyorum.
Ufak ufak bseyler yapicaz inşallah. Ama kesinlikle ilk yapacagim sey kadroyu guzelce boya sökücü ve zimparalar yardimi ile temizlemek..
Sevgiler